|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 21:47:53
|
|
|
|
matcar
|
Meni pa se danes dogaja 100/h! Sploh ne vem,ki bi začela.Kot je že Saraya povedala,sma ble zjutraj na fitnesu,bolijo me vse-ampak res-vse mišice! Kar pomeni,da napredujem z treningom.Pol sem šibala delat.Je prišla danes spet nasa svetovalka iz Komende.Sma zelo dolgo govorile in sem ji rekla za dopust.Pa pokazala sem ji dopis,ki sem ga od njih prejela 2 dni nazaj.In sem si izborila 14 dni v septembru ali oktobru. Vesela sem pa zato,ker mi je poslovodkinja rekla,da za nas,nove,ni letos dopusta! Po šihtu sem šibala domov,pa na poslovilno čago od tastove sestre,ker se vrača v Australijo in je najbrž ne bo več v Slo.Je namreč stara že blizu 80 let.No,tam izvem od svakinje,da sta se z njenim danes zaročila,tako,da bomo naslednjo leto na poroko šli! Kar je se je slabega danes zgodila,pa je to,da sem ugotovila,da Lea nima zraven gsm-ja,tak da bom znorela,ker se ne morema slišat. In zdaj razmišljam,da bi ji po hitri pošti to tja poslala,pa ne vem,kolčko me bo prišlo in v kolkem času bo ga dobila.
|