tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi mi smo pa zgleda končali s flaško ... torej nas čaka samo še projekt pleničko stran... to imam v planu na dopustu, samo majčko pa gatke, pa kahlco v roke, pa gasa... tims... ja, kakšen drobižek je pa Tim... p.s. o, je bil pa tvoj oče fejst dečko potem ... 1. Bravo za stran vrženo flaško . To smo mi mel pa kr srečo. Ne en ne drugi je nista imela. 2. Tim je res en drobižek. Ima ene sp. bokserce od 1-2 let in so mu še vedno prov . 3. A ne? Jest tud pravim tko vsem za uspešno opravljanje na wc-ju in kahlici. Ostalim pa..... sej bo . Še noben ni šel v službo s plenico Almera - v Zari imajo ful lepe stvari. Pa niti ne drage. Po 9,95€, pa 14,95€. Ampak mal bol dodelane, ne sam raven kroj, pa elastika v pasu. Men so ble luškane. S tem da za punčke pa nikjer nisem nič dobila. Povsod imajo samo kavbojke, al pa pajkice. Pajkic pa kr neki ma. Rebeca, Populis, Glu, se čist strinjam glede imen . Sej potem, ko si starejši, ni več take panike, ampak ko si v puberteti, je pa katastrofa. Jaz sem imela 2 sošolki soimenjakinji, v paralelki pa še dve. Se pravi da nas je bilo 5 . V sosednjem bloku pa je živela par let starejša punca od mene z istim imenom in priimkom. Itak da mam pa enega najbolj tipičnih slovenskih priimkov. Zanimivo, kokr mi ime ni bil všeč, sem pa vedno bila ponosna na priimek. Sem pa zdej res radovedna kako sta se Rebeca in Glu pisali Gluglu, a pa si že probala, da Tianu enostavno nisi dala dude? Da jo je muca odnesla? Naš Tim je prišel domov . Se mu je uno vnetje zaenkrat kr pozdravilo. Zdej mormo samo še z Bepanthenom mazat, drugač se je pa kar lepo zacelilo, tko da gre lahko v kolonijo. Grem spat. Lahko noč vsem.
|