Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ki je rodila malo zavila z očmi, ko je opisala, kaj se ji je dogajalo, da je kar do 2h popoldan čakala svojega fanta, da pride iz službe itd. itd... jaz sem mojemu že povedala, da če se bo meni zdelo, da je čas, da greva, bo moral priti in da naj v službi pove, da se lahko to zgodi kadarkoli, nič se ne mislim kaj dosti ozirati na to, da ga bom slučajno zmotila... da bom še zaradi tega živčna, ni šans!!
. sem mu ze povedala, da mu ne bom povedala takoj, ko se bodo zaceli popadki, ker potem bo samo zivcen in ves nestrpen. Ok, ce se bodo zaceli zvecer ali ponoci je ena stvar, samo ce se bodo zaceli 3h pred koncem sihta, naj pa kar v miru domov pride. Ker ce bo vozil po cesti in vedel, da se je zacelo, bo se bolj zivcen kot ponavadi!
bilo je precej soparno, do 3h sem se skoz obracala in premetavala in zaspala za nekaj min... sem bila zjutraj, ko je budilka zvonila kot zombi...
pa fuzbala sploh ne mara, ampak slo grb je pa le slo grb 
menda lahko boli celo bolj kot porodne bolečine, tako da jaz sem vajena in me ne more nič presenetit, če je temu tako
pa taki žepki se ti naredijo, ko greš na veliko potrebo, pa zakrvavijo, včasih so te bulce noter, včasih zunaj - v bistvu ima to kar veliko dojenčkov, reče se zlata žila tudi, ker se napenjajo, pa se jim malo ven obrne črevo. čeprav je po moje mal drugač kot pri nas starejših...
Me vprašajo zakaj sprašujem, jim povem, da imam napovedan CR, in me vprašajo če ne bi šla naravno poskusit, rečem da ne in pol me gledajo, kot da sem jim mamo ubila.... me pa ni nobena vprašala zakaj imam napovedan CR in zakaj ne želim naravno probat....
Sej jst sem že tak firbec da sama najdem informacije, ampak je velika možnost, da se bo pri kateri od tistih tam prisotnih
kot, da leze mal nazaj...