Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, saj ima rad stare starše, ker je bil veliko z njimi od rojstva, oni na naravnost obožujejo in ne vem zakaj bi se v vročini cmaril v vrtcu, če gre lahko na morje. Res, da bi bil raje z ves dan z mamico in atijem, vendar tako pač ne gre. 
starim staršem, da tok sodelujejo z vnučkom. Moja hči je stara 3 pa pol, pa res še nikjer ni prespala, ampak to sam zato ker pač ni kandidatov za varstvo
. Drugač bi jo pa z veseljem dala kam za čez noč, da se navad tud kje drugje bit. Čimprej se navadjo, bol je za njih.
ko je prišla še babi, ji je rekla' pa saj sem ti rekla, da tebi ni treba priti na morje, zna dedi vse sam narest'
se ji tako smeji in ˝govori˝ z njo. Bom rekla, da je to najbolj varna oblika varstva. Meni se zdi zelo pozitivno, da tako spodbujamo povezanost v družini. Več ljubezni nikoli ne škodi. Tko, da jaz bi rekla
, možu pa čim manj, saj so to le njegovi starši.