Kaya88
|
Pozdravljene punce!! Da se vam še jaz pridružim, ki pričakujem svojo v naslednjih dneh, in potem v prvi cikel Klomifena, ki mi ga je predpisal moj ginekolog, saj nimam rednih menstruacij in posledično tudi ne verjetno svojim O! Naj vam povem, da sem novembra 2008 ugledala svoj prvi magični , ki je bil z lahkoto pridelan,.... Odločila sva se za novega člana in ni vrag, naslednji mesec sva že ugledala magični , vendar se nama ni vredu končalo in sem imela lani januarja spontani splav,.... Ker sem februarja dobila službo, sva se odločla, da boma malo počakala, saj veste, kakšni so časi in seveda, da boma lahko najinemu nudla vse najlepše, sva počakala vse do novembra lani, ko so se mi začele težave z !! Naenkrat več nisem imela redne in posledično seveda ni od nikoder ! Zdaj pa mi je ginekolog predpisal Klomifen in upam, da boma ugledala težko pričakovani in bom končno spet srečka in to vseh !! Upam, da nisem bila predolga, ko pride moja se vam javim in potem v , da boma pridelala !! Pozdravček vsem in seveda upam, da tudi vam uspe v kratkem in končno ugledamo !!!