Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Oziroma bi se pomoje skos jokala ko bi ga gledala
Ko bi bilo vsaj čez teden tako...pri nas je sicer sonček, ampak napovdan je pa kao dež, če sem prav slišala in sploh ne vem, kam bi se dali. Še en dan notri je pa bljak...je pa mali po enem tednu končno spet v kahlo kakal. Smo morali kahlo na morju pustit, pa je malo trajalo,da sem šla po novo. Tko da smo mel en teden vse pokakano, ker gospodič celo premoženje vsako jutro ven spusti
tavelik sine bine je že povezal kombinacijo ''dom=vrtec'' in zdaj skoz sprašuje kam gremo, kam bomo šli, intd...neverending story
ok že spi naprej... je ful neki prehlajena pa kašlja
question - siol trojček - mnenje ? mi moramo obvezno nekaj zamenjat, ker je tole postala totalna štala. in to zelo draga. pa še nič posebnega nimamo. tistih nekaj navadnih digitalnih programov in to je to. na morju smo lovili svega in svašta, super programe, super filme, nadaljevanke in to novejše...kle pa gledam sam en pofl od pofla. ponavljanje, tista dva idiota mi gresta na živce, filmi iz 80.let...pa ne rečem, da niso slabi ampak ok, a nismo kekca gledali milijontič ? a si fantje na poptv in tvpiki menjajo videokasete al kaj ?