Renesme**
|
jutro pikapolona- tud moj si tako predstavlja čuvanje , sem pa ful vesela, ker gre računalnik ven iz kabineta in ne bo mogel biti 3/4 dneva notri zaprt, bo moral igrico igrat kar v dnevni vsem na očeh, pol pa mislim, da mu ne bo več tako fajn Zdej moramo računalnik sformatirat pa Windowse na novo gor naložit....pol pa bo slikica. Jaz imam konec dopusta, ful so hitro minili ti 3 tedni, da ne govorim teh 5, ko nisem več v službi , čas kar beži. men se zdi da ga imam premalo za vse kar imam še za naredit...bi rada imela do oktobra vse zrihtano, pohištvo sestavljeno, Tinkaro v svoji sobi...da pol zadnje tedne samo še uživam...čeprav me vedno bolj dajejo težave/ice...križ me boli, čim kaj delam, npr. prej sem pol ure prtljažnik pospravljala v avtu- še službene stvari...pa mi začne trebuh otrdevat, Mg obvezno 3 na dan, ker drugače je kriza, noge imam tako čudno težke...očitno še Ca premalo, da ponoči ne morem spat, pol se pol noči samo premetavam....v zaprtih prostorih imam vrtoglavice pa dihat ne morem....pa očitno mi mali še na želodec pritiska in mi je spet slabo aja, nogavice si že težko obujem, še dobro da mi je zdaj bolj vroče in hodim okoli kar brez njih pa zoprna sem in vse mi gre na živce.... Kaj šele bo naslednjih 11 tednov Ste vesele, da ste že rodile, ane
|