Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: moške kravate in telovniki 17.8.2010 7:48:59
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
mi smo kupili v modartu v domžalah, ampak zdaj prodajam, ker ne bo več rabil. pošlji mi mejl, pa ti pošljem slikce
|
|
|
|
|
RE: moške kravate in telovniki 17.8.2010 8:26:11
|
|
|
|
maktub
|
poglej v muri. drugae pa misim da ti e zaradi časa se se najbolj splača sposodit v kakem poročnem salonu ker tam majo kr dosti..v poročnem kotičku na moski strani... tam sm tudi kronco za njega dobila..
|
|
|
|
|
RE: moške kravate in telovniki 17.8.2010 14:39:27
|
|
|
|
momo1
|
Sem že našla super varianto za takšno kravato in to zelo poceni. Gjrkeš (mislim da so nekje v Prekmurju) šiva takšne kravate in ti domov pošljejo vzorce blaga, si izbereš in nato ti jo zelo hitro sešijejo za 22 EUR. Če bo katera potrebovala, priporočam.
|
|
|
|
|
RE: moške kravate in telovniki 18.8.2010 9:42:51
|
|
|
|
tinkamarinka
|
Gjerkeš je v Murski Soboti, od kravat imajo pa vse :), pa ženske šale tudi, noro lepe. Si je moj tam kravato za poroko kupil.
|
|
|
|
|
RE: moške kravate in telovniki 22.8.2010 20:04:14
|
|
|
|
smeška83
|
Nama so zrihtal v modnem svetu v KR.
|
|
|
|
|
RE: moške kravate in telovniki 1.9.2010 19:25:44
|
|
|
|
Katalenca
|
Midva sva kupila komplet v Muri in ga sedaj ne potrebujeva več, tako da ga prodam. Temno siva barva z lepim vzorcem, št 50-52. Sicer zate že verjetno malo pozno :) Lp, katalenca (če katerega zanima lahko pošljem tudi slikco)
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Katero ime?ErinTinej (
32%)

Timon (
22%)

Tibor (
46%)
Število vseh glasov: 264Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!