|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3 mesečnica- premalo poje...
27.7.2005 0:14:26   
petja75
prosim pomagajte, počasi me že grabi panika...
moja pupa poje samo 120ml in to samo 4x na dan. ker se je v zadnjem mesecu zredila samo za 0,5kg mi je pedijatrinja svetovala, da ji moram nujno dati vsaj 5 obrokov po min. 120ml. problem je pa v tem, ker noče toliko pojesti... veliko pobruha ven. ker nimam dovolj mleka je bila v tretjem mesecu na aptamilu 1 (prva meseca je bila na preaptamilu- takrat je pojedla kar veliko in z veseljem). zdaj sem ji spet ponudila preaptamil- ampak je katastrofa, bruha, noče jesti istočasno se mi pa zdi da je lačna. je mogoče kaj narobe, če greš z preaptamila na aptamil 1 in potem spet nazaj? ali naj poskusim s kakšnim drugim mlekom? še zmeraj se občasno podojiva (bolj za tolažbo, ker imam zelo malo mleka), v tem uživa ampak tudi po tem včasih bruha... kaj naresti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   3 mesečnica- premalo poje...
27.7.2005 8:16:44   
asija
Poskusi z drugim mlekom, ker Asija je po aptamilu samo bruhala. Njej je bil najbolj všeč hipp (tudi meni). Poskusi jo zamotiti s kakšno ropotulico,takrat ko je. Moja je potrebovala ves čas nekaj pred sabo ko je jedla. Tudi sedaj pri 9,5 m rabi stvari drugače ne poje ničesar. Mleka nikoli ni marala največ do sedaj ga je pojedla 200 ml naenkrat, to pa je bil tudi rekord.Zato sva kar hitro prišle na hrano na žlico. Šele takrat se je začela normalno rediti.

p.s. moja se je iz prvega na drug mesec zredila samo 100g. Potem pa nikoli več kot 500g. Sedaj pa ima normalno ta to starost.

Ne se sekirat eni pač rabijo bolj malo in mleka sploh ne marajo. Zato ti bo pa druga bolj jedla.

:bravo:

(odgovor članu petja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   3 mesečnica- premalo poje...
27.7.2005 11:55:16   
leah
Moja je je po Aptamilu tudi vse skoraj zbruhala(takrat ko sem ji ga pač dala)...potem sem full časa dojila,pri 5.mesecu mi je pa začelo zmanjkovat,sem ji pa začela dodajat Milerjevo mleko Baby Dream,ki je pravzaprav Humana...in ni nikoli več zbruhala.Ja najbrž je res odvisno od mleka.
Pa tud nasplošno Aptamil v svetu velja za zelo nekvalitetno mlek,in res ne vem zakaj ga toliko mamic uporablja(veliko dojenčkov sem v bolnišnici videla z notranjimi krvavitvami,ker naj bi bil Aptamil preagresiven).Je pa res,da ga porodnišnice in bolnišnice dobivajo zastonj,in večina mamic nažalost pri njem tudi ostane.Pa še drag.Ne vem no,jaz prisdegam na dogloteno tradicijo-kvaliteto.Poskusi!Mogoče se pa tvoja mala po Aptamilu ne počuti dobro.
Mi je ena mamica v bolnici razlagala,(imela je podobne ptimere kot ti),kako je njen mali bruhal po A. in kako hude krče je imel,na koncu je imel kri v drekcu od samih krčkov in nič se ni redil.So zamenjali mleko za Novalac in problemi so izginili..

(odgovor članu petja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   3 mesečnica- premalo poje...
30.7.2005 12:27:56   
ZARA
Zara je imela pri 3 mesecih tud samo 4 - 5 obrokov,ker je non-stop spala...količine so bile pa od 50 - 200ml,čist odvisno...se je pa tud do 1 leta slabo redila!Zdej je mal bolš...mal...
A bruha na začetku, al na koncu ko pojesta?? Mogoče je pa sita in bruhne nazaj kar je preveč ?? Vem,da je Zara to ene parkrat naredila...

(odgovor članu petja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   3 mesečnica- premalo poje...
1.8.2005 10:16:33   
petja75
HIPP HIPP HURA!!!!
samo to lahko napišem, tako sem vesela...
torej zadeva s hrano se je samo še slabšala, jedla je vsak dan manj, noben obrok več kot 60ml pa še od tega je veliko zbruhala. zamenjala sem mleko, šla na novalac, malo je bilo bolje, ampak res samo malo...v petek sem odšla k pedijatrinji, ki je rekla naj jo čez vikend opazujem, če ne bo bolje pa preiskave v ponedeljek (celo shujšala je).
potem sem ji pa v soboto popoldan ponudila hipp 1 in zgodil se je čudež... pila je in pila in pila, brez mahanja z rokami in nogami in umikanja glave in joka... od takrat naprej je zelo lačna in jeva 5x na dan po 150ml.
vsem hvala za pomoč in nasvete!!!!

(odgovor članu petja75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?