Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, pa bravo medvedu ki ti tako pomaga, meta je pa itak zlata punca, kar se tiče hrane ma pa verjetn tako obdobje ne jo silt, naj je tisto in toliko kot ji paša sam, da pije zadost, naša gaja ma ta obdobja bolj pogosta kot pa tista, ko normalno je
, sem se sprijaznila, da pač manj rabi težka je pa slabih 11kg, velika pa trenutno ne vem.
) 
Zjutraj in zvečer malo mleka, dopoldan žemljica, mogoče jogurt, po spanju zelo malo kosila in popoldan grisini, mogoče še sadje in nekaj rozin. In to je to, že nekaj časa.
- smo bili včeraj tam in mali se je zaigral za celi 2 uri, ta veliki je pa tud užival, meni je pa samo ena kavica manjkala
), tako da bo po mene hodil ob dveh. Bom lahko v šoli vse zrihtala in bom imela popoldan (torej po drugi uri) čisto fraj. Na poti nazaj pobereva Tinejčka, ko se ravno zbudi. V glavnem super.
. Tako da jutri pa ni pardona. JM ima vrtec v novih prostorih in nove uvajancke in vrtec je 2km od moje sluzbe, tako da je super in uzivajo in v igralnici imajo dva velika kavca in velik atrij in in sosedovo prijazno muco in oh in sploh jim dogaja.