plamen
|
oblačenje - naš bi bil skoz nudel, sem ga tako poimenovala ker predvivevam da je nagnjen k nudističnemu življenju . Ko začne rokce tlačt v rokav je že scena. previjanje sedaj spet traja, ker dela vaje za spodnje trebušne in dviguje rit, le kje se je bolš obračat na trebuh kot na previjalni in seveda grabit vse kar je na previjalni in NI namenjeno njemu. Igrač ne vidi, so pa roke v mazilu, posoda s plenicami leti po tleh, tetra tlačt v usta,... Ko ga dam pa na tla na deko pa najprej 5,im lenarjenja in se ne premakne, pol se mal zasuče, pol bi pa on že mama servis, sedi z mano, še bolš pa če me nosiš . Sem mu danes tut jaz rekla, kaj bo šele k bo bunda in kapa, pa me je sam čukasto gledal. Če bi brala misli bi bilo verjetno That is your problem mami, moj je kako se bom najbolj uspešno upiral Zdaj 2 dni spet lepo spimo, danes celo do 8.30, sem kar hvalnico zapela zjutri . Tjaša - bogi Bani, le kaj ga muči. Upam, da sta sedaj že OK in da lepo pančkata popoldanski spanec vekybel - si pa res boga s tole ščitnico, tut moja mami jo ma in sploh ne more shujšat. So ji jo odstranili pa še vedno. No vsaj poti se ne več toliko. Ste bili pa vsi 3 zelo, zelo lepi in barva tvoje obleke je super !! 3sonček3 - vidve sta že čist ekspertke z GH - kdaj si pa začela kaj na čebulci pražit? Če si seveda. Tole z moko pa tut jaz ne vem, če že gluten bi po moje lohk, sam mislim da ta ajmprem al kako rečejo mal napihuje oz. dela težo v želodčku. Tako da bi mogoče tut mal krompirčka naribala notri pa tako zgostila, ko boš pogrela. Pa še vedno daš lahko drugo prilogo, krompirček le toliko da mal popije.
|