metuljcek321
|
Zavc IZVIRNO SPOROČILO: tims Sem pa v soboto gledala Zavca. Sem tok stiskala pesti, da sem bla na koncu bol zmatrana k on . Jaz sem šla mal pred tekmo via postelja, sem bla zmatrana. Moj je gledal boks ... zaspim ... potem me zbudi neko čebljanje-pogovarjanje ob 11-ih ... hm ... a je kdo na obisku al kaj? Grem v dnevno, pa Anja zraven mojega na sedežni, vsak v roki svojo pijačko & se režita in imata suepr truper, k da je 11 dopoldne Anja komentira: "A je vodica notri? A je še sokec notri, a ne, ati? A je pridna naša Anja?" Čez 10 minut je spala ... nekaj se ji je ritem pobrkljal, obviously. In še kar se zvečer zbuja & joka, joka, joka ... pa je nič ne boli, samo ueee, ueeee, ueeee, kje je mami, kje je mamiiiiiiiiii ... nimam še enega univerzalnega recepta - a jo pustit al jo potolažit - mal sem kombinirala zadnje dni, pa sem zmedena jaz in ona Not good. Ponoči sem jo pustila, po 20 minutah je padla dol in zaspala ... srce se mi je trgalo, ampak se mi zdi, da če jo bom hodila božat, ji šepetat, si bom naredila medvedjo uslugo & bo tko vsako noč ... al kako? Any ideas, punce?