Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
glede zatekanja se mi je pa kr zdelo kaj bo.. ma sej vse samo da bosta ti in otroček zdrava. sej se kmalu navadiš. verjemi da če boš dojila - šele potem boš vedela kaj je zares odrekanje hrani

Itak imamo cel kaos, ker je pač september, nov začetek, nove skupine, druge igralnice...ampak vseeno...ta teden sem bila popoldne že sama, in sem vodjo prosila, da mi dodeli koga za pomoč, pa je rekla da bo uredila, potem je pa sploh v službi ni bilo, ko je pa prišla je pa očitno pozabila na vse skupaj, ker nisem dobila nikogar. Pa sem imela 15, 2-3 letnikov za zrihtat
Kosilo, počitek, prebujanje in vsak dan 4 polulani (odvajanje od pleničk) - Aaaaaaaaaaaaa!!! Pa moja sodelavka je spet čist zmešana (očitno se tko vsako leto spopada z začetnim kaosom), in potem vsa živčna leta naokrog, naredi pa nič...tko da je spet vse na meni (previjanje, preoblačenje, postavljanje ležalnikov...) Ufff sem jezna
Pa še mojga pikca v trebuhu morm čuvat, pa se mi zdi da nisem bila najbolj pridna ta teden, glede na situacijo.
Kako ste pa kaj ostale?!
nič mi čakamo če nas bo štorklja obiskala ta mesec,bi biu že čas
upam da ji ni navigacija crknla
Za pogret pa tko kot si rekla: stiskanje, stiskanje, stiskanje
Ejjj, a nimaš danes še izpit?!?! buu
trudila za bejbija...potem sva zelo premisljevala in ugotovila da moj dragi se nima cist 100% zelje in sva sklenila da bova se mal pocakala z trudenjem za bejbija...ni mel pa se 100% zeljo zato ker ni se imel pripravnistva in zagotovljene sluzbe (se pravi dohodki)...in ni imel se izpita za avto...zaradi tega sva se odlocila da bova malo pocakala...in zdaj ko ima pripravnistvo in zagarantirano sluzbo za naprej ter dela izpit za avto...ostaja samo majcken strah *kako povedati najinim starsem*...moja zelja za bejbija je pa itak ze 100% :D
če se prav spomnim si ti še rosno mlada ane? Verjemi, da razumem tvojo željo, ampak malo pa le še počakaj in se naužij mladosti...
no, pa sej vem da boš
sam zdj pa komurkoli rečem, pa itak prav da normaln, da zakaj sem sploh še hodila delat v take pogoje?!? hah
že fajn zamuja...kako zdržiš da 14 dni ne narediš testa???