tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 tud na deževen dan se je treba met lušn ;) Iiiiiiii, kok je pa pupika . Mala cartica . Jest grem pa likat . Kdo si je že zmislu likanje? Bi ga tud hudiča zmlatla . Flower, ravno včeraj smo imeli obiske. Dve punčki. Ena hodi v tretji razred, mala pa v vrtec. Pa mi je mamica razlagala, kakšne fore že imajo te male frajlice v šoli . Tko kot ti praviš. Te kar srce zaboli. "Ta ni moja prjatelca zarad tega in tega, une ne maram, kakšno grdo majčko je tista mela....." OMG. Kaj še vse bo. No pri fantih je pa itak druga pesem. Se ne spomnim katera je prej pisala o tem, kako se ne tepe.... Jp, se čist strinjam. Mi je pa potem nekaj najhujšega, ko naš pride domov in mi pove, da ga je un pa udaru. In potem sem v dilemi. Po eni strani trobezlanje o tem, da se ne tepemo, ker boli in bla, bla, bla, po drugi pa on pride tepen domov . In nama je v soboto z mojim film poču in sva mu razložila, da se mora branit. Da mora nazaj udarit. Naju je mal čudn gledu, pa sva mu potem razložila v stilu: nikoli ne začni, ampak če jih dobiš, pa udar nazaj.Mi je moj potem razlagu, da je bil on v Timovih letih čist isti. Kasnej se je pa z enim stepel, pol je imel pa mir . No, upam, da se bojo fantje sami zmenil, brez večjih pretresov.
|