Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.......a ima kakšno svojo igračko s sabo?....naša je tam posvojila enga baby borna in ga celo dopoldne nosi okrog
....za piko na i, mi je Majkl direkt pred vrati neki porinu Roksota d je padu, seveda sm bla kar precej huda, sam pol je pa on čist bogi in krokodilje solze......smo še mal posedeli v garderobi d smo se nastiskal..... pa najbl sm hepi d ma krasno vzgojiteljico k točn ve, da naš sine rabi fuuuuul objemanja, tko d ga je že na vratih totalno izljubila
Se je pa končno moj fotr mal zasekiru... Vedno prav kako je Neli njegova ljubica, in da bo ona vedno prva in vse. Ga je pa Kristi v petek k je Neli šla tko lepo pogledala in rekla gemo da je fotr skor joku da gre samo Neli. Hmmmm, rezulktat: ta vikend vzameta obe. Pa je po eni strani še najbolj prav, moj ne more ven na sprehod ker je na bolniški, jst bi pa sicer lahko ampak sama z obema raj ne bi. Tasta in tašče pa že tko dost vidm in ju ne rabim še na sprehod s sabo. Tam bosta pa uživale, pa še sejem bo v Domžalah, Kristi pa rabi kake štumfe pa čevlje,... Moja mami pa rada kupuje, sam za čevlje kupt more bit pa Kristi zraven da proba
in potem ko smo imeli novorjenčico ), da če so lahko tako zelo prijazne, da te obveščajo o vsakem primeru kake bolj hue bolezni....sem bila vedno tko lepo obveščena, da sem jima še zdej full hvaležna....res...
..ga ni k ne bo švicnu v nogo...tolk majo pozimi vroče not