|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dobra destinacija za dopust ??? 28.7.2005 13:09:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti je Pag predaleč?
|
|
|
|
|
dobra destinacija za dopust ??? 28.7.2005 14:08:05
|
|
|
|
Shila
|
vsi me pošiljajo tja, ampak ali ni tam problem najti senco?
|
|
|
|
|
dobra destinacija za dopust ??? 28.7.2005 14:29:20
|
|
|
|
darjatimci
|
Pag je res kamnit otok,tam o senci na plaži lahko le sanjaš razen,če si nabaviš senčnike.
|
|
|
|
|
dobra destinacija za dopust ??? 28.7.2005 14:55:36
|
|
|
|
vidja
|
Smo v soboto prišli iz Novalje (Pag). Tam je avtcamp Straško, kjer je velikoo sence, ni pa mivke. V campu imajo nove mobihiške s klimo, so zelo luštne.
|
|
|
|
|
dobra destinacija za dopust ??? 28.7.2005 15:28:35
|
|
|
|
špelica
|
Kaj je zate predaleč?Po času potovanja ali kilometrih?Jaz grem raje 2 uri z letalom, kot 5 ali več ur z avtom na Hrvaško. Odvisno kaj človek hoče?!
|
|
|
|
|
dobra destinacija za dopust ??? 28.7.2005 15:33:24
|
|
|
|
xx75
|
men je kul umag stella maris - bungalovi, apartmaji res niso prvovrstni, ampak je ful sence in plaza cist blizu, borovci, v vodi pa majhni kamencki - narjen za otroke pa 10 min cez SLO mejo
|
|
|
|
|
dobra destinacija za dopust ??? 28.7.2005 16:29:08
|
|
|
|
tanaja*
|
Na Krku v okolici Malinske je ogromno gozda ob plaži in je ful fajn. Mi smo se kopali v Njivicah, Kijacu, Solinah, Čižičih, Klimnem... Je pa res, da smo se vozili z avtom na plažo, ampak smo navajeni že iz Paga, kjer smo se kopali izključno v Zrčah. Res fenomenalna plaža. Na Krku sem najbolj pogrešala to, kar je v Zrčah: mivko v vodi. Tam sem morala obvezno imeti nekaj na nogah, drugače sem bla 1,2,3, v vodi- ne prenesem da me bode:grrr:.
|
|
|
|
|
dobra destinacija za dopust ??? 28.7.2005 16:32:57
|
|
|
|
k1
|
špelica, se popolnoma strinjam s tabo... komaj čakam, da bo :duda: kake 2 leti stara, pa smo že zunaj.... (tujino z letalom mislim).
|
|
|
|
|
dobra destinacija za dopust ??? 28.7.2005 16:57:41
|
|
|
|
špelica
|
K1, mi smo že šli(z letalom, mislim), je imel mali 8 mesecev! Je blo super!
|
|
|
|
|
dobra destinacija za dopust ??? 28.7.2005 17:36:13
|
|
|
|
tania
|
Tudi mi smo šli letos junija z letalom na morje pa je imela :duda: 9 mesecev, pa brez nobenih problemov. Imeli smo se pa super. Jaz grem tudi rajši dve uri na letalo, kot pa 4 al pa še več ur z avtom. :sloncek:
|
|
|
|
|
dobra destinacija za dopust ??? 28.7.2005 19:35:52
|
|
|
|
Shila
|
imamo deljena mnenja o avionih in otrocih, zato sem napisala ne predaleč. Na obalo bi jo peljala zaradi dobre klime ne zato, da bi uživala jaz. Oz. itak uživam kjerkoli sem z njo! Še najbolj v Sloveniji!!!! Če bi šla v tujino bi jo peljala kasneje, ko bo večja, da ji kaj pokažem. Zdaj mislim, da nima to smisla. Pa vseeno hvala za namige, LP
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!