KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mene pa so se zdaj lotile nosečniške težave, full močni krči v nogah- sem včeraj kar obležala popoldan, pa še zatekat sem začela kot balon Pri Lii tega nisem imela. Malo me je strah te preeklampsije in komaj čakam 27., ko imam pregled, da mi povejo če je vse v mejah normale al je kaj kritično. Malo sem se morala potožit. Normalno, zato pa smo tukaj! Ja, jaz sem tudi ful zatekala, tak da vem, kako ti je. Krčev pa nisem imela. Sem pa se zadnjič čudila, ko si opisavala vaš dan v Lj in koliko si prehodila. Jaz bi imela po tako dolgih sprehodih noge kot slon. Resno...meseca januarja 2009, torej en mesec pred porodom, smo bili na sejmu v IT (tam pa tak veš, kak se hodi) in ti povem, da sem komaj zdržala, pa še vsak WC je bil moj. Tak, da počivaj več in bo vse okej. Pa noge v luft! Ma ja, bolj na easy bi mogla bit, vem... sej bom vidla kaj mi bo rekla na pregledu, pa makar grem v bolniško potem. Tak me vedno guši naj grem malo mam tako fajn G! V LJ mi je bilo ok, ker ko sem v šusu, ne čutim nič, ko pa se vsedem pa bog pomagaj! Ja, ja saj to mislim. Enako je bilo pri meni!
|