|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 11:22:43
|
|
|
|
majana79
|
papua, naš se je danes tudi zbujal, še bolj kot običajno... mogoče je pa spet kaj v zraku verjamem pa da je težko, ker je že bolj mirno spal - pri nas je tako že od kar se je rodil zunaj vidim celo nekaj jasnine, komi čakam da gremo ven aja, kuham govejo juho ne morem da verjamem sama sebi
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 11:24:12
|
|
|
|
Dudica1
|
larino zvezdico pa tud naš T obožuje
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 11:49:28
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby 1. rabim pomoč pri testu iz italjanščine, sem jo namreč pozabila pa nimam pr sebi vseh zvezkov da bi ponovila pa še čas me baše. mi mi kera lahko pomagala? sm ji dolžna kavo http://panteon.si/on-line-testi/80-test-ita počutim se kot najstnica ki se ji ne da učit tubby kaksno pomoc rabis - odgovore ali gramatiko? lahk pomagam, sam rec.
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 11:55:31
|
|
|
|
nikolet
|
živjo evo no pa so poplave... katasrofa... mi HB nismo ogroženi sam je pa spet jačko zalilo no mi smo spali oz. mi so pustili spati do pol devetih.... zdaj pa N. spi... T tečnari... dec je pa letu za en avto gledat jz pa zgublam živce pri tavelkemu.... upam da popoldne ne bo dežja da bom razgrajača vn poslala k čene se mi bo zmešalo grem k mi je čaj polil papa
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 12:01:09
|
|
|
|
ivanamdb
|
tubby: 1. 1 (provenienza) 2. 2 (ker je zen ska) 3. 2 (consecutio – mangiavo azione lunga, interrotta da azione corta) 4. 2 (presente 2° persona singolare – giuseppino vprasa) 5. 3 (condizionale 3° ) 6. 1 (plural, hocejo) 7. 3 (presente 3° persona – kdo pride) 8. 2 (azione finita che durava nel tempo) 9. 1 (trapassato) 10. 2 11. 1 12. 2 (mi das) 13. 1 14. 1 (opinione – credo, penso vedno rabi “sia”) 15. 2 16. 1 17. 3 18. 2 19. 1 (glie-Matteo, la-verdura) 20. 1 21. 2 22. 3 23. 1 24. 1 25. 3 edino nisem to zadnje pisala - o pocitnicah
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 12:04:50
|
|
|
|
Dudica1
|
naša dva spita popoldne dobimo obiske tko da bo spet luštno
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 12:29:14
|
|
|
|
tubby
|
ivana zlata si sicer zdele ne utegnem pisat v test ampak upam da se bom znašla, počitnice bom sama hvala
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 13:47:32
|
|
|
|
ledenka
|
k sreči do nas poplava ni prišla... je struga HB dovolj globoka. ampak par 100 m stran je pa razdejanje... bogi ljudje! sem bila danes nav Rudniku, tam je tudi poplavljeno po poljih in travnikih... upam, da so hiše dvignjene, da ni prišlo do njih.
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 14:12:50
|
|
|
|
Leela
|
ivana za D., se kakšen dan in bo bolje. Je pa res pridna tašča. Zdaj pa upam, da se ta voda čimprej umakne. Je na poročilih grozno zgledalo.
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 14:55:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka k sreči do nas poplava ni prišla... je struga HB dovolj globoka. ampak par 100 m stran je pa razdejanje... bogi ljudje! sem bila danes nav Rudniku, tam je tudi poplavljeno po poljih in travnikih... upam, da so hiše dvignjene, da ni prišlo do njih. Ledenka, pri nas je bilo vse vredu. Ti pa povem da spodaj pri rečici (ki ponavadi sploh struge nima) ne bi dobro spala, je bila že čez rob Ampak mislim da ni toliko prestopila da bi do hiš prišla voda in naredila tako škodo kot jo imajo na Viču recimo... Kriza...
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 16:36:10
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby ivana zlata si sicer zdele ne utegnem pisat v test ampak upam da se bom znašla, počitnice bom sama hvala bi mi prevedla počitnice če ti pišem na zs? nimam niti slovarja ne vam kako bom tole packala, joj sem smotana ampak ob M mam res mal časa pa poslušam taščo k se dere nanj, jaz pa hitim to pisat se v to poglablat pa še zdej ne morem verjet da sem tok velik pozabila in mi je kar težko
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 17:11:15
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: tubby ivana zlata si sicer zdele ne utegnem pisat v test ampak upam da se bom znašla, počitnice bom sama hvala bi mi prevedla počitnice če ti pišem na zs? nimam niti slovarja ne vam kako bom tole packala, joj sem smotana ampak ob M mam res mal časa pa poslušam taščo k se dere nanj, jaz pa hitim to pisat se v to poglablat pa še zdej ne morem verjet da sem tok velik pozabila in mi je kar težko jp, no problem ti kar napisi na zs...ah vem kako je ko nekaj hoces naredit...moja D ponavad visi kot koala....
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 17:22:50
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ah vem kako je ko nekaj hoces naredit...moja D ponavad visi kot koala.... a res??? a potem moj ni edini? meni se že dejansko meša na trenutke in sem potem slabovoljna in jezna nanj pa kdaj jih to mine?
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 18:13:40
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ah vem kako je ko nekaj hoces naredit...moja D ponavad visi kot koala.... a res??? a potem moj ni edini? meni se že dejansko meša na trenutke in sem potem slabovoljna in jezna nanj pa kdaj jih to mine? ej to je noro, teli otroci nas hočjo ne 100% ampak 150, jaz povem da sem učas že čist gotova, sploh pa ker ne spi več tok k včasih. že 3 dni mi spi samo 1 uro v celem dnevu pa ta otrok je spal 2 krat na dan po 2 uri , al pa enkrat za 2,5 do 3,5 ure. ojoj samo obrnem se pa je že na mizi, v košu, odpira omare, predale, tolče po tv Ivana že pišem
< Sporočilo je popravil tubby -- 19.9.2010 18:14:27 >
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 18:31:03
|
|
|
|
ivanamdb
|
a res??? a potem moj ni edini? meni se že dejansko meša na trenutke in sem potem slabovoljna in jezna nanj jp jp, men se tudi zgodi. en dan sm prevajala in je zacela tolk teziti, da sm ji jezno rekla da me ne moti, in mislim da se je tolk ustrasila in je sla v dnevno sama se igrat. moja zdaj spi samo enkrat na dan 1.5 -2 urce, tko da nc ne utegnem naredit. ko spi grem tud jaz spat ker sm tolk utrujena. in ko ne spi vse predale odpre, igrace mece okoli, daljinski odpira, okrog sesalca se vrti, vse gumbe po hisi....nima kaj ne naredi.... ce grem na wc, stoji zunaj in krici dokler ji ne odprem... ce je v wc-ju potem okrog bideja non-stop nekaj dela, vcasih se tud vsede notr......no comment zdaj se z njo tasca mal ukvarja, tud na sprehodcek sta ble, pa je se tolk polna energije. pa kdaj jih to mine? upam hitr!!!
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 18:50:39
|
|
|
|
Dudica1
|
Čer! Smo meli obiske... Zdejle smo pa glih domov prišli ker smo šli gledat plaz ki se je usul nedaleč od nas videt je prav grozno!In je zaprlo cesto po kateri se dvakrat dnevno vsaj peljem v vrtec,in cesto ki pelje v Žiri...zdej bom mogla vozit po drugi cesti ki je totalno grda!!
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 19:55:42
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ah vem kako je ko nekaj hoces naredit...moja D ponavad visi kot koala.... a res??? a potem moj ni edini? meni se že dejansko meša na trenutke in sem potem slabovoljna in jezna nanj pa kdaj jih to mine? never moj L. je sam samo, če gleda ninja želve (trenutno), drugače je zmeraj za mano. Spat moram iti z njim, poleg vsega je še hipohonder, vsak dan ga pred spanjem nekaj boli. VSAK DAN. drugače pa pravi, da je njegova najlubša kalorija pica.Je polna maščob (najbrž iz ene reklame pobral) F. sem danes za ljubi mir pustila, da je imel daljinca od siola in si je naštimal v videoteki film Free Willy 4 ivana potem je D. že boljše, je bila kakšna hitra viroza?
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 19:58:12
|
|
|
|
Dudica1
|
leela willya sm si tud jaz včeri naštimala na siolu....lep film
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 20:06:36
|
|
|
|
šivilja
|
Jaz sem pa danes šivala in zaradi preobilice prostora pri nas doma, to počnem na klubski mizici. H. je navdušeno stala zraven in vriskala. Vsakič ko nisem šivala je pa prstke vtikala pod šivanko in dvigovala tačko šivalnega stroja. Ko sem ji rekla ne je odkimala z glavo, ko sem pa jezno rekla, da ne sme, se ji je zdelo pa tako smešno, da se je na ves glas smejala. IN jasno je bilo potem še zabavnjeje prijemat, ker se je potem mami tako smešno jezila! Pošastka mala. Samo je bla tako luškana, saj je človek kar težko jezen, sam kaj ko je nevarno. Drugače pa sem bila danes pri sotočju Gradaščice z Ljubljanico in ob LJubljanici - kar grozljivo. Pa nisem edina, ki si ogledujem poplave - sestrična tudi išče hišo in pravi, da z možem že cel dan hodita okrog in gledata kje je poplavljeno in kje ne. Ja, zdaj je tako čudno tole vreme, da je to zelo pomemben podatek.
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 20:07:45
|
|
|
|
šivilja
|
Malo dete spi - grem jest in slive pucat - nekaj jih je že v skrinji, nekaj jih še bo, nekaj jih bom pa posušila. Jih bom prvič sušila in upam, da bo ratalo.
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 20:29:21
|
|
|
|
petrazg
|
čer... Evo, otroka še bedita in se igrata z avtomobilčki, ampak sta tako pridna , da se mi ne da težit... Oči je šel pa malo na bovling... Poplave... kriza... sem malo cvikala, kaj bo v Celju, ker so čisto zraven Savinje in Ložnice, ampak na srečo jim je bilo leto prizaneseno. hb Ledenak , sem vesela, a je tudi pri vas in pri vseh drugih puncah ok. Grizenje... A. ni nikoli grizel, je bil samo obgrizen, L. pa grize, ampak kaj čem... Sem jih opozorila, da včasih ugrizne, pa so rekle, da je normalno... saj je faza, ki bo kmalu minila. Upam... Jaz ga iz vrtca zaradi tega sigurno ne bi izpisala.
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 20:41:00
|
|
|
|
majana79
|
ivana, potem nas je kar nekaj sotrpink ma res, mene malo potolaži ko vidim da nisem edina, bom mogoče zdej bolj strpna leela, hvala za tolažbo a F. že kaj bolj žveči? naš J. še vedno ne in pije tut ne... groza od groze dudi, sem videla na tv vašo cesto... groza upam da ne bodo rabili 2 leti da vse ornk sanirajo...
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 20:49:29
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja to se tud midva sprašujeva Ker ne vem kolk dolg časa se ne bom po unih poteh vozila v vrtec!
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 21:04:42
|
|
|
|
betty.ford
|
v Medvodah so črpali iz kleti. na drugi strani ceste kot pa je struga speljana. mi je kar malo grozljivo izgledalo. ledenka, HB je z vami vse okej! pa Dudica, tudi z vami! nikolet, ? nisem povsem razumela, kaj se je zrušilo? šivilja, upam, da najdete pravo domovanje! drugače pa ajs! ja, pa se 20x dotakne in to reče! Leela, prav pestro imaš! a Ben10 je tudi aktualen? pri nas se stalno tapka po zapestju leve roke in se spreminja v vesoljske pošasti majana, ivana,... naša koala pa se ponovno prirašča name (z usti na jošk)... ponoči in podnevi. čeprav, moram priznati, da je bilo danes kar okej. se mu je dogajalo na drugačen način! komunistka se mi še vedno skriva. zdaj me malček skrbi, da mi ne bi porušila načrtov za letošnje leto,... moram spraznit hladilnik!
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 19.9.2010 21:18:29
|
|
|
|
Dudica1
|
sem od enega kopirala slike plazu si lahko pogledate na fb
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ime za punčkomag3Ime za punčkoHana (
18%)

Lina (
10%)

Neli (
13%)

Mia (
17%)

Ema (
27%)

Naja (
15%)
Število vseh glasov: 595Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!