Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
Sem šla prav s tem namenom brskat po RR, da vidim, če je že kje odprta debata na temo brcanja. Sem namreč v 26. tednu in zadnje 3 dni malega ful poredko čutim. Kakšne 3 tedne nazaj sem ga orng čutila, mi je spuščal rafale, potem se je pa kar naenkrat umiril in zdaj ga bolj poredko čutim. Danes ponoči sem že paniko zganjala sama pri sebi, ker ga nisem nič čutila, pa sem božala trebuh, pa tresla, pa hodila okrog in nisem spala sigurno 2 uri. No, potem je pa le enkrat gospod blagovolil brcnit, da sem se pomirila
Ja, saj vem, da sem panična, samo me je strah, ker sem že v prvi nosečnosti imela neke probleme, pa ponoči še vse toliko bolj črno vidiš in premišljuješ
Pa na eni drugi temi sem brala, kako punce ne spijo ponoči, ker jih tako brcajo
(v istih tednih kot sem jaz), pa sem se malo zasekirala
- kot bi bil navit! G mi je rekla, da se že po obnašanju v maternici lahko sklepa, kakšen bo potem otrok ... pri nas je to držalo!