Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
......zdej se pa preoblečem,nekaj še pojem in grem na izi delat

Sva z Neli sestavljale ene pol ure, pa sem jst bolj zmatrana k ona. Se ji ne da preveč razmišljat in pol je tista finta, Neli glej, kaj še manjka temu slončku, ja noge seveda, no, zdej jih pa najdi na sestavljanki, ja, a slončku noge ven iz glave rastejo, kje jih ma................ Sej pomoje si lohk predtavljate...
Zdej pa Neli mal malca, mene pa že skrbi za Kristi ker še kr spi. moj ma po šihtu en razgovor, upam da dobi čeprov bi bilo to čist preveč hitro glede na izkušnje.
, nove mere so 86cm in 11kg...
zdrav!!!
.......bova šle pa malo na sonček,ker zraven nje itak ne bom mogla nič naredit
. Potem sva s kolegico še mal na sončku ob kakavu čvekali, pa je bla že ura sto da sem mogla it. Sem še mojga spotoma pobrala potem sva šla pa prvo po Žigca - je bilo brez problemčkov in potem po Nejca. Oba sta bla ok, pojedla,.. Kosilo sem že skuhala smo mel kr tortelinčke v sirovi omakici, kuhinja je pospravljena, jaz pa mal morto