|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Testo za orehove štruklje.... 27.9.2010 9:34:43
|
|
|
|
špelin@
|
Tudi jaz sem jih že delala štruklje s krompirjevim testom (s takim, iz kakršnega delam npr. slivove cmoke) in sem ugotovila, da je take rahle najbolje: a) kuhati zavite v krpo b) sopariti. Ne postanejo zdrizasti.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2010 9:43:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Testo za orehove štruklje.... 27.9.2010 9:47:33
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tudi jaz sem jih že delala štruklje s krompirjevim testom (s takim, iz kakršnega delam npr. slivove cmoke) in sem ugotovila, da je take rahle najbolje: a) kuhati zavite v krpo b) sopariti. Ne postanejo zdrizasti. Šlacik, pravimo pri nas.
|
|
|
RE: Testo za orehove štruklje.... 27.9.2010 10:57:19
|
|
|
|
diana 28
|
Hvala vam za nasvete .... Bom upoštevala vse in upam, da mi rata to čudo. Zanima pa me še koliko moke daste npr. na 1/2 kg krompirja? Al dodajate po občutku?
|
|
|
|
|
RE: Testo za orehove štruklje.... 27.9.2010 13:31:42
|
|
|
|
Anja25
|
Za vse vrste štrukljev vedno uporabljam vlečeno testo. Naredim štruklje, zavijem v peki papir in skuham (cca 20 min.) Vedno ratajo odlično. Lahko kupiš že pripravljeno vlečeno testo, katerega samo premažeš z oljem, ali pa vlečeno testo narediš sama; Moka, voda olje in malo kisa. Pa dober tek
|
|
|
|
|
RE: Testo za orehove štruklje.... 27.9.2010 14:50:31
|
|
|
|
diana 28
|
Ja, lahko bom pa res probala tudi to varjanto z vlečenim testom.. Mogoče bo lažje.... Hvala
|
|
|
|
|
RE: Testo za orehove štruklje.... 28.9.2010 14:12:19
|
|
|
|
Jessy
|
Moja mama je delala orehove štruklje s kvašenim testom, kuhala pa jih je na sopari ali pa zavila in jih dala v krop. Vedno so bili rahli in dobri.
|
|
|
RE: Testo za orehove štruklje.... 28.9.2010 21:06:52
|
|
|
|
stonogae
|
Kako naredite orehe za filo? Hvala.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlični morski recepti za malčkeRibe so dober vir omega tri maščobnih kislin, ki so izrednega pomena za pravilen razvoj otroških možganov in oči.
Domača ribezova marmeladaRibez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...
Zadnje s foruma
spolLelly28 RRKo ste izvedele,da ste noseče katerega spola ste si želele, da bi bil otrok? punčka (
50%)

fantek (
19%)

nisem imela posebne želje (
31%)
Število vseh glasov: 26Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!