Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, še eno tkanino sem videla od takrat. No saj so nekaj prenovili (streho, wc-je). Ponavadi je v javnem vrtcu več otrok in moj L. se je ko so prišli v večjo skupino zaradi toliko otrok slabše počutil. tudi zaradi bolezni je boljše, če jih je manj. Hb so naše vzgojiteljice super, ampak če niso, je v javnem vrtcu to večji problem.
zdej sem pa tok utrujena in zaspana da sam padem....
. Kako pa je z tržnico a maš kakšen link,da pogldeam...se sploh plača ali je predelava bio?
za mulčke, ki si še niso opomogli!
Bom do takrat zdržala s kakšnimi navadnimi...sebi sem pa za tečt (k kao ful tečem
) kupla jakno, ker je nimam. Bo pomoje fajn prišla tut kam za v hribe, če bomo kej šli...če ne pa za takrat, ko se spet spravim laufat. Zdej sem spet neki orbitrekat začela, tko da sčaosma bi lahko še tek vključila.
Sem dobila eno fajn mentorco, v četrtek grem pa na prvo obravnavo
Pa sodbo sem dobila za spisat, sam ne vem, kdaj bom...pomoje bom kr v službi, itak zdej ni tok za delat, pa še plus ure moram nabit po hitrem postopku...
in podobne nagravžne golazni, v enem kotu so se pa štirje dihurčki šetali. Se bom drugič bolje pozanimala preden kam grem. SO imeli tam eno štiri metersko kačo okrog vratu, pa eno 12 metersko in veselo razlagali, da lahko pojem majhnega otroka. Normalen obrok je pa 7 zajcev.