Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. btw, skatla za jakoba je ready, pa nekaj zojinih cunjic smo tudi ze prerasli. 
držim pesti, da bodo končno povedali kaj je ta bulica in bo hitro izginila. js sm včer na brinini bučki odkrila eno bulo. a ima tut mož ene 2 taki, pa njegova mama in njegova babica... tk, da vem, da ni nevarno.
pametno
ampak na srečo ne prepogosto. nč fajn. mali je u vrcu midve pa doma. mala se igra s kostanji tisa pa skače okrog nje in jih lovi
. Bo že.
, ki jih imamo že zilijon. Sem tuhtala, da bi mu tisto Mickey mouse club house nabavila. Imamo pa v planu tisti dan iti v Gardaland, tako da bi na tak način mu naredili posebni dan. Upam, da nam bo vreme naklonjeno.
glih enkrat videla reklamo na TV), pa eno plutovinasto tablo v katero se s kladivom zabijajo liki ...to bo dobila od tetic. Od naju pa en pujsa pepa komplet in pepino ladjo. Če me bo pa še kdo vprašal kaj si želi mu pa lahko namignem še kakšno igro (te Loti karoti pa neki bober...a ne Alenka
, za moje pojme je to za šolske otroke
je pa vsak dober)
da se Blaž hitro pozdravi in Svit ogne temu!