Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** Tinkara bo v vrtcu hodila na angleščino in na plesne, vsaj mislim , tečaj plavanja imamo še v planu, samo očitno, če ga jaz ne bom zrihtala ga ne bo Jaz tudi čestitam vsem za nazaj in za naprej ker drugače ne bo zneslo...lepo praznujte tisti, ki vas to še čaka Darila pri nas bodo: teta- baby born boy tašča- un računalnik za otroke midva- torta Hello Kitty, čevlji, banjica za dojenčka, DVD Harry Potter- je čist nora na 1. del , ene puzzle prababi- legokocke Hello Kitty mami- še ne vem točno kaj, ampak zraven bo še en komplet od Filly (konjički, to je pri nas zadnja modna muha) za drugo pa ne vem... u, bera bo obilna. pri nas ne bo tako obilno. viteška torta, ene alter legice in homemade viteška oprema. uf, harry potter? že? mi še nismo tako daleč , za moje pojme je to za šolske otroke ja sej je, jaz sem si ga iz knjižnice privlekla, pa je videla, da so čarovniki....se vsedla zraven in gledala...pa potem še ene 3x tist teden, mi je bilo pa zanimivo, ko je potem govorila o čem se je šlo, da je vse vedela No zadnjič me je prosila, če bi lahko spet gledala Harrya...priznam, da je DVD bolj zame kot zanjo (izgovor je pa vsak dober)
|