Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ampak...take sreče nimamo. 
Glede na to, da hitro zaspi in da že dolgo časa prespi celo noč (ponoči se le redko zbudi) in da nekje od 3. meseca spi v svoji sobici, mi je to še najmanjši problem oz. sploh ni problem. Pač očitno rabi mojo bližino in občutek varnosti - komu bom to dala če ne lastnemu otroku? So pa seveda tudi taki otroci, ki jih lahko že pri nekaj mesecih odložijo v posteljico in bodo sami zaspali. Če je otrok tak, da zaspi sam v posteljici potem je to ok, če pa rabi bližino, jo pa pač rabi in mi ne pade na kraj pameti, da bi ga "učila" kako naj sam zaspi. Zame to ni razvada.
.
, da se ze lep cas hraniva na blazini-on lezi, jaz ob njemu in drzim flasko. sem pa kr nekaj casa rabla, da sem skapirala to - mislim, vlacenja po rokah itak ne ze od prvega dneva ne mara - da je tudi hranjenje vsteto v vlacenje po rokah
. Torej sprašujem še vas :)