Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kakor seveda tudi vse me. Probaj glavo pokonci in iskat sonček v tej trenutni temi.
, bi kar ustrelila vsakega posebej...ljudje sploh ne vedo kako težko nam je, ter s kakšnimi traumami se srečujemo...mah, sem mogla dat mal iz sebe..
čez 2 do tri dni. Tako, da nam ta runda ni bila usojena. V peti postopek bova morda šla v MB. Malo razmišljam o tem, da bi kliniko zamenjala.
, moja je že itak preslana...
Jaz bi vsekakor sla h kakemu alternativcu, da te psihicno stabilizira. Potem pa bi sla v Avstrijo po drugo mnenje. Na zalost opazam, da pri nas v Sloveniji (razen nekaterih izjem) obravnava parov ni na dolocenem nivoju in da smo le neke stevilke z listki, katerim delajo preglede in opravljajo rutinske posege. Sama bi dostikrat potrebovala neko psihicno pomoc ob vseh teh neuspehih, ki jih dozivljava vsak mesec. Zato pomoc iscem pri alternativni medicini in v sprostitvenih tehnikah.
vse kar sem si v življenju želela je imet družino no sedaj po 10 letih se mi ta cilj čedalje bolj oddaljuje in sploh ne vem kaj naj delam. Ne vem v kaj naj se usmerim, kaj naj delam, da zapolnim to praznino. JOOOJ kaj sem grozna a ne?
kar fajn glavobole in poglej me sedaj, sem že širša kot daljša
Drugače pa že zdaj mislim veliko nate in stiskam pesti, da bo vse skupaj čim prej mimo in da boš kmalu imela eno dišečo štručko v rokah...
navijam, navijam, navijam