Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

super za jutranjega lupčka. Kako je šlo na izpitu. Sem držala pesti
No, pri nas vstane mož ob 6.30, ta čas, ko je v kopalnici, jst zrihtam Daria in nato gresta, bi se težko zgodilo, da bi zaspali, Dario se pa zdaj sam od sebe zbudi malo čez pol sedmo.
LETI!!!
. Verjetno bi marsikdo raje rekel nikoli vec ali ne hvala.
.
Danes sem ga jaz peljala v vrtec, smo nesli še nekaj slanih stvari (pombar medvedke in bobi palčke) ter nekaj kinder čokoladic, da se bojo malce pocrkljali. Popoldne pridejo pa ljubljanski sorodiki na tortico in pojedino, tako, da moram sedaj tipi-topi pospravit. sem pa bila prejle v Lidli, naj bi imeli v akciji otroške žabice, ampak vse samo za punčke, tudi v Intersparu ni nič bolje, pa kaj hočejo proizvajalci, da fantki izumrejo ali da naj jih oblačimo v roza in hello kitty?
Moj mož v šali pravi, da je to zato, ker so modni kreatorji topli bratci
Nazadnje sva šla kar v Avstrijo, ker sem pri nas zgubila živce.
zjutraj se moram učit, ko sta v vrtcu tako,da ju vzamem domov po kosilu in smo par uric skupaj. mi kr mal težko, ampak sedaj moram dokončati zadnji letnik, da se čimprej zaposlim. drugo leto gre hčerka v 1.razred in bo kr pestro. moram se še tok potrudit, da zaključim letnik... službo že imam zagotovljeno, samo končati moram šolo... ah, bo že...