Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Kako pa to narediš? Iz česa? A pol je roža tud za pojest???
drugače pa ja je notri skrita lizika in ti listi od vrtnice lahko narediš pa pazi to s čigumijem
ali pa vzameš hubba bubba in jih zvaljaš med peki papirjem in narediš kroglice potem pa pritisneš da sploščiš in nastane listek ter nato pričneš dodajat na liziko
tkole se še nekaj malega lizike vidi
vendar ker meni moj ni prinesel čigumijev ker mu ni bilo jasno katere hočem mi potem ni nič prinesel razen lizike in še to ne okrogle,tko da sem se potem sznajšla s tičino in če bo Kukija zanimal kakšna lizika se skriva spodaj bo morala utrgati do zadnjega listka od vrtnice (se bo lahk šla tko k tist ljubi me ne ljubi me,sam naj raj gre me ima rada k drgač bo mal čudn izpadlo
tko d sm si jo spt s sportom pregnala
kavico in
. Važno je da sva midve zdravi, sve ostalo pa bo.....
čez 2 dni. Mah, nej gre vse skup nekam....
so precej podobni
(nisem našla smijleka, ki pometa, bo ta tudi ok - boš videla kak bo prepodila te fuj fuj grde misli inu migreno inu madam M! Bodo takoj rožice padale in pluski)