*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ja, teden otroka. V vrtcu je to še enostavno, v šoli pa...vsak dan druga dejavnost, pa za pripravljat stvari za sabo. In jaz sem zamešala-včeraj sem ji pripravila ruzak in posladek za na pohod, danes pa družabne igre-bilo pa je ravno obratno. Pri nas so tudi imeli v vrtcu vsak dan drugo dejavnost.... in potem iz danes na jutri zamenjali dan za izlet. Še dobro, da je sosedova punčka v bubijevi skupini in sva z njeno mamico prišli do tega, da je treba sendvič kupit že en dan prej. Nekateri pač mislijo, da so oglasne deske za okras, bubi pa tudi pozabi povedat oz. mi nič ne koristi, če mi pove zvečer, ko pride domov. Na koncu pa je izlet odpadel zaradi dežja Moja dva sta zaenkrat tudi zdrava in trkam, da tako ostane. Bubi ima drug teden polletno kontrolu pri pulmologu, bomo videli, kaj bo rekel glede astme in preventivnih zdravil. Zdaj je namreč že 5 mesecev brez, me je pa strah tega virusnega obdobja. Za bubiko pa sem že razmišljala, da bi jo peljala malo na obisk po vodene koze, ampak bi jih dobila ravno ko bo konec počitnic. 14 dni bolniške pa si ne morem privoščit, tako da bomo z namernim izpostavljanjem še počakali. Drugače pa je ta moja bubika prava klepetulja, ne samo da veliko (beri: skozi) govori, ampak uporablja take besede, da jo jaz poslušam z odprtimi usti. Urša, za subvencije pa pojma nimam, kdaj bodo nakazila... če sem odkrita, niti nisem odločbe prebrala, razen "se odobri" seveda . Ko bo pa bo, bo v vsakem primeru prav prišlo