Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
A veš k pravjo da tist k se preveč živcira da nima mleka? Jst pa mislm da je pri teb res to... Napsihiral so te že vsi s tem in teb je zdej čist blokado naredlo... Mislm, glede na to da sva se enkrat pogovarjale o tem pri teb in da se spomnim kaj si govorila sem skor prepričana da so te čist živci zdelal. Zbolela si pa tud od vsega živciranja verjetno. Dej si vzem na izi, tamalemu dej flašo pa se že nehi sekirat!!! Pa še kakšne čepke si dej mal v ušesa
da ne boš drugih preveč slišala. Pa če bo mleko prišlo bo prišlo, če ne bo pa ne bo. Kar se pa tiče Eli, vem, mam tud enga tazga kaskaderja doma... Kristi, ma ta je od hudiča
Sicer je pa tvoj priden, jst verjamem da se bo znašel

.
. Sem bila na koncu že čist zmatrana. Potem smo šli še na tortico in sokca in smo prišli ob pol sedmih domov. Potem pa večerna rutina in po dolgeč času sva mela z
ene dve urce zase. Sva en film pogledala, mal poklepetala, je pasalo
.....trenutno je v moji postelji s punčko in dudo.....brez zamere,če vas malo zanemarjam
še kr ni... na žalost ne vem točno kdaj je bila zadnja sam vem, da je že kr dolgo ni.....
morem mojo sošolko iz faksa poklicat k jo je imela par dni za mano
IN
A mi je blo treba al kaj... Kristi je danes celo kr vredu spala, okol enajstih edin sva mal nosa spucale pa vročino merle, še dobr da mam še en termometer na baterije. Vročine ubistvu ni, glih 37, tko da upam da bo šlo mimo nas.
mlade (vsaj pri nas - smo še vedno brez TV, za povrh je pa še meni GSM crknil - no comment) ... držim pesti, da pridejo € kmalu
in
,
in