Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
(oprosti, ampak pri teh stvareh sem pa paranojik). 
Katerega si mu pa dala? Si jo mogoče obrisala s kakim vlažilnim robčkom po obrazu, ker se je popacala? To bi morda bilo bolj verjetno, da ji "ni pasalo". Ugibam...
upam, da ni kaj hujšega.tole sem zaj prebrala; drugace sem pa padla v pisanje moje porodne zgodbe, tak da ostalih ne morem (se) komentirat, ker ste neprebrane
...
. Še jaz sem se srečanja novemberk enkrat udeležila, ko sem bila tam...BTC, Arena Vodafone. Tam noter imajo simpatičen lokalček z igrali in veliiiko prostora tudi za vozičke. Aktualna pa je ob vsakem vremenu. In ko bodo Majčki odrasli, se bodo tam lahko tudi plazili, ve pa pile kavico v miru.
.
. No,je pa žalostno to, da so v Berlinu (tam sem bila že nekajkrat) te "iste -boljše" stvari precej CENEJŠE
da se čim prej spravim k sebi.
.
k frizerju
- čuvat je pa noben ne more