|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 14:22:28
|
|
|
|
jana30
|
Mi imamo "bučni mesec", reče ata...pražene, dušene, z jačko, pa ocvrte, pa musako, pa lazanjo, pa pražne, pa dušene, pohane, musako, lazanjo :bravo:... Na vrtu jih je nebroj....
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 14:26:50
|
|
|
|
Anonimen
|
enkrat na leto jih imam na vrh glave dovolj :ups:
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 14:29:11
|
|
|
|
kofetek2010
|
obožujem :zmeden2: ne, sploh ne, a če so že na krožniku jih pojem 8)
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 14:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jih imam zelo rada, ampak jih znam samo na ene tri različne načine pripravit. A to z musako in lazanjo pomeni, da jih uporabite namesto mesnega nadeva? Moram kdaj sprobat. :smajlikisemucedijosline:
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 14:31:41
|
|
|
|
tt79
|
Mljask...kaj pa kakšen recept? :angel:
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 14:33:03
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz bi jih nonstop jedla...
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 14:35:26
|
|
|
|
SPORTINA
|
mjami, bozanske...se jih ne navelicam... pravkar jedli polpete iz buck kaksen dober recept? dobrodosli lp
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 14:36:25
|
|
|
|
Lumpi
|
jaz bi jih tud vsak dan jedla, sam kaj, ko jih nimam dovolj:zmeden2:
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 14:37:31
|
|
|
|
Lenny
|
Jaz jih bom kuhala cel teden :)- Včeraj sem jih dobila, moj v.d. možek cele dneve dela, zato jih bom lahko pekla zase in za malega v vseh mogočih oblikah, da jih ne bo rabil niti vohati, ker jih ne mara :)-
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 14:39:47
|
|
|
|
jana30
|
Musaka-namesto krompirja bučke, lazanja-namesto mesa bučke...mmmm dobro...Za recepte pišite privat, jih imam 11 listov.
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 14:42:26
|
|
|
|
niki5
|
njami njami jaz jih obužujem
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 14:43:35
|
|
|
|
mala važička
|
Jaz jih imam najraje polnjene. Bučko (mal večjo) prerežeš na pol jo izdolbeš z žličko, da pride kot en čolniček. Notr dam potem prepraženo meso in nariban krompir (vse skupaj zmešaš + dodatki po okusu), no in ko je skoraj pečeno dam povrhu še nariban sir. lp, katja
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 14:50:01
|
|
|
|
urši*
|
itak:bravo: sem ravno danes za kosilo skuhala rižoto z njimi, NJAMI:bravo::bravo:
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 15:20:14
|
|
|
|
jazz
|
Zeeloo jih imamo radi. Jaz sem jih uporabila včeraj, ko sem delala rezance po toskansko- redi ampak dobro je pa za umret. Naredijo se pa takole: Špinačne rezance daš kuhat v slan krop. Omaka: Razpustiš za oreh masla, gor popražiš eno veliko bučko narezano na kocke, dodaš žličko moke, česen,sol,poper,žafraniko,ščepec žajbla,1,5 dcl sladke smetane,0,5 dcl refoška in enega zdravega velikega gobana- jurčka (narezanega na rezine ). To je to! Če bo katera probala, naj sporoči kako je izpadlo!
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 15:42:22
|
|
|
|
kalimero
|
Bučke so zakon!
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 17:06:20
|
|
|
|
india
|
bučke pečene na olivnem olju, posute s česnom in ohlajene musaka v omaki ocvrte v pivskem testu polnjene z zelenjavo polnjene z mletim mesom s paradižnikom in papriko, dušene z rakci in sirom ocvrte,panirane obstaja 1001 način, a ne vem,akteri je boljši! :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 17:24:18
|
|
|
|
petra.horzi
|
obožujem bučke na 1001 način fuuul so dobre:) nobena pa ni omenila pite iz bučk-sladka pita:) take mam pa najraj!!! če kakšno zanima recept, naj javi na privat:) lp
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 20:13:37
|
|
|
|
ZARA
|
Drgač pa bučni polpeti RULAJO!!! Vidm da smo vsi na bučah...
|
|
|
|
|
A tudi vi obožujete bučke? 1.8.2005 20:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisni od buč in RR-ja, kaj Zara?:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Meni je tudi kompot iz buč dober, kot da bi jedel ananasovega.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)

Božiček (
15%)

Dedek Mraz (
9%)

M&B&DM (
17%)

dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!