sjmm
|
čer! govorilne u šoli in šepol doma...zaključene..HB...mami morto...joj, dons mi skor ni čist uspel glede hrane, sem mau grešila...sam, če ne jem, sem čist brez energy katjuša... za službo čebelc@...o, a tvoja je tus skoz u muvingu...naš je isti..k da ma u žepu skoz rezervne baterije moncy...ste bli pa pridni!!! tamika.. za zmago in za uživanje v banji surf....je naredim PARADIŽNIKOVO JUHCO takole : popražim čebelco, kak česenček, gor vržem kocke paradižnika...malo popražim, ko začne zmanjkovati tekočine, zalijem z jušno osnovo ali pa kr vodo, pa seveda sol, začimbe po okusu, pa še malo kupljene paradižnikove kaše ali mezge, žlička rjavga sladkorja.....kuham ene 15 minut...potem zmiksam, po potrebi še kaj zalijem, zakuham pa riž, ali pa une rižke od barile....da se še to skuha, potem pa malo zgostim ali uporabim žličko moke+voda ali pa kar kako žlico sladke smetane za kuhanje, dodam še sesekljan peteršilj in to je to upam d ti bo kej v pomoč...sigurno bo ok, če namesto riža zakuhaš noter lečo... aja, neki mam že 2 dni občutek k da se Majčiju nabira ena sluz u grlu,...joj, upam, da motim...zdele se je v avtu ful čaja natankal in je pojedel sam pol čokolinota...sm prec paniko zagnala, seveda..d zdej bo pa bolan...upajmo d sm sam jz panična