Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

morm še veeeeeeeelik popravkov narest ampak če na hitr pogledaš je ok
 morm še veeeeeeeelik popravkov narest ampak če na hitr pogledaš je ok 

mah škoda besed
 mah škoda besed  za zobek!
  za zobek!   moj sploh nikoli še ni bil v v vrtcu, po moje mislijo tam, da sem samohranilka
  moj sploh nikoli še ni bil v v vrtcu, po moje mislijo tam, da sem samohranilka  

v glavnem potem sem ju lovila tam in seveda začel me je zob bolet,glava in še prehladila sem se viber k se nisem imela niti cajta oblečt gor pa burja pihala in to zelovmes sem mojga klicala če mi pride pomagat vendar ni mel telefona pri sebi,tašča se je pa izgovorila da je nekje vzuni
 v glavnem potem sem ju lovila tam in seveda začel me je zob bolet,glava in še prehladila sem se viber k se nisem imela niti cajta oblečt gor pa burja pihala in to zelovmes sem mojga klicala če mi pride pomagat vendar ni mel telefona pri sebi,tašča se je pa izgovorila da je nekje vzuni no itak da se je potem zgodilo da je tamavči padel in samo po sreči in res veliki sreči ima še vse zobke,potem sem mela pa dovolj smo šli domov,zdej sem pa že tok fuč da je kr joj
 no itak da se je potem zgodilo da je tamavči padel in samo po sreči in res veliki sreči ima še vse zobke,potem sem mela pa dovolj smo šli domov,zdej sem pa že tok fuč da je kr joj 

da cim prej minejo ttegobe :)
  da cim prej minejo ttegobe :) 
			 in gremo v drugi krog IUI-ja.
  in gremo v drugi krog IUI-ja.