Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
od Vekybel tud že boljš
, tko da jo rajš previjem, pol greva pa nazaj pančat 
. bravo mali
No, sem hitro najdla sprehajalko, tako da se vsaj dete fila z D vitaminom, jaz pa komiram. Sem prav švoh, ampak piškotka je treba še vseeno nahranit, pa preoblečt, no saj bo bolje. Se pa model ni hotel zjutraj dojit, me je 2x fajn ugriznil, potem pa se demonstrativno obrnil stran. Je pač dobil še eno flašo, ta mu je bolj teknila. Ampak Tije pa ne dohaja, mu bom mogla kar drugo nevesto izbrat
.....že par dni bi bla skoooooooz po rokah, takoj ko jo odložiš se začne dret, fulllllllll ji je dolgčas, vseh igrač je naveličana, se mi zdi da je tudi mene že naveličana, tako da je prav fajn ko kam greva ali pa dobimo obiske, ker takrat so ji pa novi ljudje zanimivi, pa full rada posluša ko se pogovarjamo in je v glavnem takrat full pridno in povsem neproblematično dete
.
.
.Zdej je pa mala še mal vročine dobila,tko da sm ji dala svečko,pa je mal bolš.Ati je šel kupit calgel za dlesni,če bo kej pomagal.Joj ti malčki ubogi,kok jim ne morš nč pomagat,ko jih buba.