Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
..če ne pa potrkaj na vrata od ginekologa...sej adijo ti ne more rečt

ima že kar konkretne brce,malo se je celo že dvignil
.ko sem mu zjutraj merila je imel še 39.pa jst sploh nisem vedla da ma vročino.zvečer se mi je zdel sumljiv je mel mrzle roke pa toplo čelo.sam ni blo krize.sem mislila da je zato ker je prišel glih iz bane pa flaško je spil.sem mu dala 1 žličko calpola,pa spat.pol je pa začel jamrat ob 4.15,pa sem mislila da bo zaspal nazaj,in pol tisti jok ko ga vsaka mama pozna pri svojemu otroku(o šit vročino ima)grem v sobo nik ni imel vročega čela,je pa švical,je bil moker po laskah,pa tople roke je mel,to pomeni da vročina ne narašča več in da se telo ohlaja.nč mu zmerim vročino je mel 39 pa kr svečko v rito pa nazaj spat.spal je do zdaj.bomo vidli kaj bo dons če bo še kr fejst kuhal jutr grema do P.
. Sedaj smo pojedli zajtrk - smo meli žemljice in pašteto, pa mleko oz. kakav
, boš očitno mogla res do ginekologinje da malce preveri kaj se dogaja. Super da je Florjan užival s prijatelčkom