mojsoncek
|
Dan! V LJ cakamo na soncek... zjutraj sem se ze po soncku peljala v LJ, tukaj pa taka megla, da je joj . Danes zjutraj sem Nejca peljala z zobozdravniku, pa sva prisla na vrsto 45 minut kasneje, kot sva bila narocena. Sem bila jezna kot , ker je dva kar mimo vrste vzela. Potem se je pa sestra izgovarjala na to, da sta bila narocena pred nami. Kar je nemogoce, ker je ena mamica v cakalnici rekla, da je pred dvajsetimi minutami sele poklicala in so ji rekli naj otroka kar pripelje. Ah no, saj sem se ze pomirila, ampak sem jim pa tudi povedala svoje. Sedaj pa k prijetnejsim zadevam... Bethany, cestitam za sluzbo! Veliko uzitkov v sluzbi... katja, hvala za vse ideje. Saj vem, da jih je polno, problem je v tem, da ne vem kaksne stvari naj se lotimo, da bo zanimala oba. Nejc bi itak rad delal taksne stvari kot Anze (noce delati nic drugega). Kaksne bolj "zahtevne" stvari jim na morem dat. Ce pa jima dam kaj lazjega, kar bi bilo primerno za Nejca, pa Anzetu zelo hitro postane dolgcas ali pa sploh noce tistega delat, ker pravi, da je to za dojencke . Danes pa dedi v LJ cuva Nejca. Pa da vidimo, kako se bosta znasla. No, saj mene nic ne skrbi. Le dedija skrbi, kako bo Nejcu rito zrihtal, ce bo pokakan . Drugace pa vem, da jima ne bo nic manjkalo. Lep dan, ki naj bo cimprej s soncem obsijan!