Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sej vem da me mate že polhen kufer ampak men se bo res snel... Kako to boli, moj želodec... A lohk kej vzamem ker tole je res nevzdržno, take krče mam da je kr hudo, slabo mi je, riga se mi... Najraj bi kak odvajal spila pa da gre ven iz mene... Ma res je grozno, od petka mam eno kilo manj ker me boli ko kej pojem... Sploh ne upam jest
...urša je šla na ctg
....dobra si,da zdržiš oz. da funkcioniraš-jaz bi ga že zdavnaj dala v svojo sobo,ker tudi mami rabi svoj počitek...upam,da se pošlihta
...
..tvoj pa tudi
.pa mislim da ga je hitro minilo.sem šla prej v špara katji kupit sneške.jih imajo za 10e.niku še moremo kupit kombinizion..... KOSILO-KOCKE SVINSKEGA MESA V GOBOVI OMAKI+PIRE+SOLATA....sem včeraj dobla izvide za katjo..5.1.2011 imamo pregled v LJ.ŠČITNIČNI HORMON JE POVIŠAN.
spusti... A teb se je kej sprostil vse skup? Al te je do konca matral? K po tej logiki je tale mišek še visoko...
ali
oz. spi