Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 11.11.2010 9:28:01
|
|
|
|
andreja32
|
sem vprašala našo vampirsko obsedenko (hči) ..... mogoče Moonlight ?
|
|
|
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 11.11.2010 13:32:25
|
|
|
|
Blink1
|
Na Pop brio sem videla včeraj reklamo za Moonlight... na Foxu pa sem gledala samo True blood
|
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 11.11.2010 14:05:53
|
|
|
|
J.L.
|
hmm, nevem če je prava,... vsaj igralska zasedba mi ni podobna. vem, da je bila pozno enkrat med 23 in 01 zjutraj, sem jo pa gledala čisto malo.
|
|
|
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 11.11.2010 14:06:58
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blink1 Na Pop brio sem videla včeraj reklamo za Moonlight... na Foxu pa sem gledala samo True blood kdaj zaštarta na pop brio? da prečekiram če je taprava:)
|
|
|
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 11.11.2010 14:08:00
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32 sem vprašala našo vampirsko obsedenko (hči) ..... mogoče Moonlight ? meni sedejo vamprske, obožujem jih, sploh VD in Damon-a:) mah, zvenim kot kakšna najstica...
|
|
|
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 11.11.2010 14:30:33
|
|
|
|
mlavta1
|
Buffy the vampire slayer? :)
|
|
|
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 11.11.2010 16:16:34
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavta1 Buffy the vampire slayer? :) buffi je že oldtimer:)
|
|
|
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 12.11.2010 10:08:15
|
|
|
|
Blink1
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: andreja32 sem vprašala našo vampirsko obsedenko (hči) ..... mogoče Moonlight ? meni sedejo vamprske, obožujem jih, sploh VD in Damon-a:) mah, zvenim kot kakšna najstica... Jaz sem pa bolj v vampirskih knjigah... ko preberem, mi serije niso več zanimive.. Sploh VD, ker je POPOLNOMA drugačna od zgodbe v knjigi Sem pa zdaj prebrala knjige, po katerih je posneta True Blood... noro dobre... serijo pa moram še prečekirat
|
|
|
RE: iščem eno vampirsko nadaljevanko 12.11.2010 10:28:43
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blink1 IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: andreja32 sem vprašala našo vampirsko obsedenko (hči) ..... mogoče Moonlight ? meni sedejo vamprske, obožujem jih, sploh VD in Damon-a:) mah, zvenim kot kakšna najstica... Jaz sem pa bolj v vampirskih knjigah... ko preberem, mi serije niso več zanimive.. Sploh VD, ker je POPOLNOMA drugačna od zgodbe v knjigi Sem pa zdaj prebrala knjige, po katerih je posneta True Blood... noro dobre... serijo pa moram še prečekirat jaz za brat nimam časa, niti volje:) raje si spočijem očke na kakšnem hot vampirčku kot je Damon:)
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Otrok in vrtecMiška2006Kdaj ste dali otroka v vrtec?pred 1 letom starosti (
22%)

1 - 1,5 leta starosti (
26%)

1,5 - 2 letom starosti (
14%)

2 - 2,5 letom starosti (
11%)

2,5 - 3 letom starosti (
10%)

po 3 letu starosti (
17%)
Število vseh glasov: 482Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!