Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

loči še "samo" 5 dni. Uh, naj minejo hitro, ker je to čakanje mučno. Sem pa malo zgubila voljo danes zjutraj, ker sem opazila takšno lepljivo-prozorno sluz (podobno kot pri O). Se mi zdi, da to zadnje čase opažam par dni preden se mi prikaže
.
Pa tudi belega toka imam kar precej.
...Nastajat je začela spet meglica (sicer bolj močna kot zadnjič), ampak + namesto da se bi po 2 minutah ojačal je zače izginjat
...Sedaj tista modra meglica (pol urce pozneje) izginja in začel je nastajat spet rahel +. se mi zdi, da bo bolj široke narave, ampak rahel ma opazni
. Malo mi je sumljivo, ker vse punce, opisujejo da so jih "pekle" bradavice, jaz s tem nimam težave, tako da, verjetno ni kaj dosti upanja. Sem malo preračunavala kdaj bi lahko prišlo do vgnezditve in sem takoj dobila privid da imam roza izcedek,..hudirja in barvni WC papirj