Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
it's a date! a ti gres z avtom ali s vozickom? hm...mozno bom z avtom, ne bo vec "sonca"... mah, men se ne zdi da so v italiji bolj tolerantni, tud tam te gledajo kot da si brezveze roditelj. v nemciji lahko recem da so bolj tolerantni, pa tud v v. britaniji.
) zdaj mal pomalcam, pa ob12 imam razgovor s to svetovalko o tem ce je moja ideja za s.p. dobra... 20 min intervju....mislim...kaj bodo izvedli v 20 min????? mah...never mind. 
jejjjj.....še znam svoje geslo za prijavo
Sem bla danes v LJ pri diabetologinji in še tam kregana... Sej je prav - sem to rabila. Zdej bom bolj pridna
. Me kličejo iz triglava, da imajo nove informacije v zvezi z zavarovanji in da bodo jutri v moji ulici, da mi jih razložijo. Vprašam kakšne informacije in reče, da zato bo pa agent prišel da mi razloži. ja super ane, samo jaz nimam nič pri vas zavarovano, nove stvari me ne zanimajo... A ne zna lepo rečt, da prodaja zavarovanja. In naziva me z gospa M. kar nisem. je tako prebrala v imeniku.
)