Andromeda
|
Hello! Kje pa se "skrivate", čvekice? Jaz ravno čakam, da buhteljni vzidejo in sem šla malo sem pokukat...Zraven še joto kuham, pa sem ugotovila, da imam premalo krompirja doma. itak grem čez pol ure po Daria, pa bova šla še v trgovino in jo bom potem sfiniširala. Dopoldne sem imela še zavarovalnega agenta na "obisku", je blo treba obnovit zavarovanje stanovanja, tako, da evrčki samo odtekajo in to tik pred veselim decembrom katja - upam, da boš poštimala svoje bolnike, glede Naceta pa mislim, da kakih drugih ukrepov niti ni potrebnih, verjetno kako blažjo črevesno okužbo preboleva, tukaj so pa itak najboljši probiotiki, ki so v linexu. Pa držim pesti za več spanja, kašljanja je pa žal ponoči največ, ker v ležečem položaju sluz bolj draži grlo in posledično je tu kašljanje do amena (tudi pri nas je zadnji dni tako). onur - kako si pa ti kaj, je kaj slabosti, utrujenosti? Kdaj imaš NS pa možek podelitev diplome, da vemo pesti držat? Nič, grem pogledat kakšno je stanje v kuhinji, ve pa ta čas kaj načvekajte, da bom imela zvečer kaj za prebrat p.s. Kaj pa mislite vašim malčkom za Miklavža kupit? Pri nas bo, glede na to, da ne mara sadja, prinesel kak smoki, kinder jajček in morda še kako igračko.
|