Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

...malo heca. Načeloma naj ne bi hodili majhni otroci, posebej če so kake bolezni, drugače pa lahko pride vsak.
Ampak je bilo potem ok, ker je po parih minutah mimo prišla medicinska sestra in čisto znorela, da naj gredo ven, ostaneta naj pa maksimalno 2. Sicer pa v večini porodnišnic velja (v času, ko razsajajo virusi), da na obisk pride samo otrokov oče. Glede tašče pa bodi srečna, da je tako pametna, da bo ostala doma in na vnukinjo počakala tiste tri dni. Itak je pa vprašanje, če ti bodo obiski po porodu še tako pasali, kot ti pašejo zdaj.
)...hja, dobro da je že vse za mano ..hi, hi...No tko je bilo pri meni, pa pri večini mojih kolegic tudi....Zato sem jaz za obiske le najožjih družinskih članov ( partner, otroci in dedki ter babice), ostali bodo pa že zdržal tistih nekaj dni. V dobi računalnikov in telefonov, ko se da lepo posredovat slikce itd...pa res po moje ne rabi hoditi v porodnišnico cel vesoljni svet žlahte...No, to je moje mnenje...
,kar tako,pa dojit se ni znal mali pa zize bolijo,pa šivi...Joj,zadnje,kar sem si želela je bilo,da bi še ne vem,vse koga videvala,pa še iz sobe je bilo treba v prostor za obiske,dete pa samo v sobi.No,oče je prvič prišel še.