Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, po želji pa lagk dodaš še kak ščep cimeta, mletih klinčkov, mletega ingverja...d pač diši bol praznično, lahko pa tudi 10 dag moke nadomestiš zs kokosovo moko...so tud fajn okusa, če vam je to všeč
, kar z
(star 2 leti) in
(7 let)
To se mi še ni zgodlo, pri skor 21ih stopinjah me zebe v puloverju, običajno sem pa v kratki majci hodila pa jamrala kok mi je vroče. Vsi otroci spijo. Lev je priden, prišla je že patronažna, je gledala kako se dojiva in je rekla da naj probava brez dodatka ker ful lepo vleče. Jutri bo pa prišla verjetno z vago da vidimo če pridobiva, pa še klamfe mi bo ven pobrala. Smo pa mel živi raztur ko je prišla, ma mi je bilo prov nerodno
Pa je rekla da raj vidi da je tako ker pol ve da počivam ne pa pospravljam. No, sej več al manj so bile po tleh igrače, pa v predsobi borše