Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa pričakujemo proti koncu julija
.
.

. No mali pripravim te rževe kosmiče,... ampak ne od linota, ker je res preveč cukra notr. Saj otroka laahko navdiš na to, da ne je tolko cukra oz. omejiš. Samo malo je potrebno pogledat po policah v trgovini, ali pa kaj sam naredit.
.
. Zjutraj dobi mleko (150ml vode) okrog 7h potem pa do 12h nič. Včeraj sem ji pripravila 3 različne malice, ker sem ji najprej dala kašico iz trgovine (marelico), potem sem ji zraven umešala še riž ter na koncu skuhala kompot iz jabolk in hruške pa nič ni hotla jest. vse to sem ji naredila med 10h in 11h, no potem sem pa obupala. Ob 12h je bila pa tako noro lačna, da je pojedla vse kar sem pripravila (marelica + riž). No in danes spet isto
, komaj čakamo vsi trije
morem it
Sam da pomislim na tiste bolečine od žolča pa da se lahko kej resno zaplete, me pa mine... Buh ne dej, da se mi kej zgodi pri teh dveh malih sončkih. Glb.
tak da ja....
NOČ!