|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naj mi kera odgovori?
6.8.2005 18:39:24   
Sandra*
Ojla!

Že tretji mesec si merim bt. In moja tabela je zelo čudna. Prva dva meseca se mi je je dvigovala vsak dan za 0,1 stopinjo, ampak na koncu ni bila višja od 36,9.
Zdaj pa si jo merim tretji mesec pa se ni dvignila še nič. To pomeni da verjetno sploh nimam ovulacije. a je možno da je razlika če si jo meriš v ustih ali "riti". Po petnajstem moram poklicat ginekologinjo. A ma kera take izkušnje z merjenjem temperature? Kaj sledi, če res nimam ovulacije?

Hvala, Lp


Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naj mi kera odgovori?
6.8.2005 19:17:23   
Sulfinija
Ojla!!!!!

Brez panike.Meni je moja G rekla,naj si to temperaturo ne merim,kajti to nič več zanesljiva metoda.Nekaj časa sem si jo merila in mi ni nič kazalo nakar sva začela hodit v abmulanto za neplodnost v MB in tam so mui ugotovili z odvzemom krvi da imam seveda naravno O.
Če nimaš naravne ovulacije sledi zdravljenje s klomifenom kateri povzroča ovulacijo.
Če imaš še kako vprašanje kar vprašaj z veesljem ti bom odgovorila.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naj mi kera odgovori?
6.8.2005 19:28:44   
eva1
Jaz sem si jo merila in se ni nikoli dvignila-sem bila sigurna da nimam O-pa sem jo očitno imela...sej vidiš mojega sonka pod nickom!
Upam, da je pri tebi tut tako! Edino kar sem opazila, da se mi je dvignila, k bi mogla dobit M, pa je nisem ker sem bila nosečka!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naj mi kera odgovori?
6.8.2005 19:36:40   
Sandra*
Ojla!

Čist tko STRAH ME JE. Ful se bojim od dohtarja do dohtarja letat. Sploh ne morem pomislt na to da bom mogla hodt na kšne preiskave. Groza. Ampak vsi pravjo č ne kadiš, ne piješ alkohola ipd.. js nism nikol NIKOL nič od tega evo pa imam težave!:((:((:((

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naj mi kera odgovori?
6.8.2005 19:41:39   
Sulfinija
Nato ne daj nič nikoli piti in kaditi.Poznam eno par pijejo in kadijo kot turek in iamjo že po tri otroke.Bolj se pazimo bolj je naša pot trnovo.Upam,da se na nas vse skupaj hitro konča.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naj mi kera odgovori?
6.8.2005 20:00:41   
Sandra*
Sj to me najbolj boli. Ko ma loh una otroka jest pa ne:((

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naj mi kera odgovori?
6.8.2005 20:06:27   
eva1
Joj sandra kt bi sebe poslušala pred leti-vsi okoli mene so imeli otroke, nekateri tko, da jih sploh delali niso, pa se je po pomoti zgodila, le jaz, ki sem si noro želela dete ni in ni šlo! Ampak ne obupaj, slej ali prej vsaki uspe...čim manj se obremenjuj in boš videla da bo!
Srečno obema(tebi in mojci) in vsem ostalim ki delate na:duda: in upam, da se vam želja čimprej izpolni!
Lp

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naj mi kera odgovori?
6.8.2005 20:20:39   
cica
Pri bazalni temperaturi sem ugotovila samo to, da na dan M pade za o.5 stopinje. Si je pa ne merim več, ker se mi zdi brez veze.
Raje kak O test nardim, pa še to ne vem al je pametno!
Raje :sloncek::sloncek::sloncek: 100 na uro :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naj mi kera odgovori?
6.8.2005 20:37:33   
soja
Pomebno je tudi, da si vsak dan meriš približno ob istem času. Najboljše je zjutraj, ko si še v postelji. Temerature so pa lahko različne iz mesca v mesec. Na T vpliva več dejavnikov, npr; če greš bolj pozno spat, potovanje, stres, alkohol, slab spanec... to si lahko takrat v tabelo označiš. saj vem na začetku je zoprno potem se že pa navadiš. Ni pa dovolj le merjenje temperature ampak tudi opazovanje sluzi. Priporočam ti knjigo; Naravno in zanesljivo; Mohorjeva založba. Tam je zelo natančno opisano.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Naj mi kera odgovori?
7.8.2005 12:37:16   
emaa
meni je BT kazala, da imam O, pa mi je UZ isti ciklus pokazal, da ne pride do razpoka folikla, torej, da nimam O. Boljše kot merjenje BT, je pregled z UZ ali pride do O, potem pa še šregled hormonov, če ugotovijo, da kaj ni v redu.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?