Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, upam, da se nobena več ne spomni mojega jamranja od lani ko je BB bila bolna vsake 14 dni. Letos je veliko veliko bolje kljub 1.letu v vrtcu.
Pa je bil včeraj na košarki, pa danes je šel na službeni žur...... ni mu hudega!
Tko ko večina dojenčkov. M je pa tut zelo pridna in jo ima ful rada. Samo čez dan noče več spat.
Je sicer ene 2 uri tam v svoji sobici ampak NIČ ne spi. Ker zdaj zna odpret vrata je danes po 2 urah lepo prišla v dnevno. Zdele je bila pa koma in posledično je potrebno veliko več političnega prepričevanja za vsako stvar. Ampka sej gre in upam da bo počasi prišla nazaj v stare tire. Važno, da smo vsi zdravi!!
. Sem bila sigurna da boste meli fantka
. Je pa cel cuker mala. Pa če se spomnim je bila M blond a ne?! Super da je bil porod kratek. A tvoj prvi porod je bil sprožen? Sem razbrala da je bil naporen, pa sem te pozabila vprašat kaj je bilo. No če se ti da napisat, me firbec matra
. Skratka želim vam velik prijetnih skupnih trenutkov, očkatu pa veliko živcev s tremi babami kot on pravi
RR, vse je pomešalo. Jancci tvoja čestitka je bla v barvah pa z en kup znakcev
. Pa tako lepo je ze okrogla, kot bi bila 1m stara