Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:25:13
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Vrocine ponoci ni imel,zaenkrat tudi ne. Dajte mi rect, ce vas otrok presnjo noc ni imel vrocine in je danes tudi ne bo,prav tako danes ponoci ne, bi ga dale jutri v vrtec? Imajo namrec dedka mraza jutri pa mi samo gnjavi,da bi on jutri sel po darilo vrtec in se slikat s prijatelji? Se mu se izmotavam z odgovorom oz sem mu rekla,da ce danes tudi ne bo vrocine bo mogoce lahko sel....Bi pa potem sla po kosilu po njega... Zunaj pa kaze -12 Če je ponoči ni imel, je to že dober znak, če pa je še cel dan nima, pa je še boljše in če je drugo vse ok , nosek, ... bi ga jaz dala, vsaj v času dedka mraza. Mrzlo je ja, zato pa mi samo gledamo ven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:25:20
|
|
|
|
sami0804
|
Sacherca,jaz bi ga dala v vrtec,tak kot si rekla,pa greš po kosilu po njega...midve tudi greva v torek na božička,ampak ne bo ostala tam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:25:37
|
|
|
|
arabela*
|
spali......ene trikrat vstala....in mamica sok mi daj(čeprav ga ima nastavljanega), mamica previj me, polulana sem, malo jamranja........sem pa prva auf, ker sem taka lenoba, da moram zadnji dan nalogo naredit...ko že voda v grlu teče
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:25:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Lepo, meni je belo zlato tud všeč. Pa moja dva mata tudi poročne iz belega zlata. zakon midva imava kombinacijo belega in rumenega zlata - ful dobro zgleda
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:26:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...sem pozabla povedat...da je A včeraj še kapljice za oko dobila, ker jo je M s komolcem poknila...... boga... ... ja ...saj človek tu več ne ve al se naj smeji ali joče....
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:27:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:27:29
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Lepo, meni je belo zlato tud všeč. Pa moja dva mata tudi poročne iz belega zlata. zakon meni je tudi všeč,samo kaj,ko potem pol ljudi misli,da je srebro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:27:33
|
|
|
|
botrca
|
Sami0804 kaj te je luna nosila, da si bila ponoči pokonci
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:28:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...sem pozabla povedat...da je A včeraj še kapljice za oko dobila, ker jo je M s komolcem poknila...... boga... ... ja ...saj človek tu več ne ve al se naj smeji ali joče....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:28:21
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...sem pozabla povedat...da je A včeraj še kapljice za oko dobila, ker jo je M s komolcem poknila......
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:28:43
|
|
|
|
arabela*
|
madonca kak sem kofe cukrala...............
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:28:51
|
|
|
|
botrca
|
Sacherca če ni imel 24h vročine in mu nič drugega ne manjka potem ga daj v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:29:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 kaj te je luna nosila, da si bila ponoči pokonci a ne vidiš,.da sem vampir?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:29:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya madonca kak sem kofe cukrala............... pa si drugega skuhaj
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:29:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 meni je tudi všeč,samo kaj,ko potem pol ljudi misli,da je srebro ja in...naj si mislijo kaj želijo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:29:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Z veseljem...na fb si lahko ogledaš še več hrane Kake slikice so to oz. kaka hrana je?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:29:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya madonca kak sem kofe cukrala............... pa si drugega skuhaj botrca...luksuza pa ne bom špilala...bom že spila
|
|
|
|
|
|
botrca
|
Aja sami0804 hvala za kavo in rogljiček...njami, obožujem jih .
|
|
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya madonca kak sem kofe cukrala............... te pa ga meni prinesi,jaz si ga vedno premalo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:30:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya madonca kak sem kofe cukrala............... te pa ga meni prinesi,jaz si ga vedno premalo... saj imam rada...full ampak to je res too much
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:30:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Z veseljem...na fb si lahko ogledaš še več hrane Kake slikice so to oz. kaka hrana je? idi gledat
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:31:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya madonca kak sem kofe cukrala............... pa si drugega skuhaj botrca...luksuza pa ne bom špilala...bom že spila to pa je luksuz ja...pol ti bo pa slabo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:32:27
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sacherca če ni imel 24h vročine in mu nič drugega ne manjka potem ga daj v vrtec. Bom kar pod tvoje odgovor napisala...Mislim,da bom naredila tako ja.... Ampak je se odvisno od danasnjega dne,ce je vec ne bo..Bo sel jutri..Pa direktiva iz tecaja po njega...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:32:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya spali......ene trikrat vstala....in mamica sok mi daj(čeprav ga ima nastavljanega), mamica previj me, polulana sem, malo jamranja........sem pa prva auf, ker sem taka lenoba, da moram zadnji dan nalogo naredit...ko že voda v grlu teče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:32:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya madonca kak sem kofe cukrala............... pa si drugega skuhaj botrca...luksuza pa ne bom špilala...bom že spila to pa je luksuz ja...pol ti bo pa slabo ne bo eh...
|
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?