Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 16:59:00
|
|
|
|
botrca
|
Matcar pa ji sms pošlji, če imaš št. ti bo mogoče prej odgovorila. Ne vem .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 17:05:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eno vprašanje:zakaj imam maso za rafaello tak mehko,kot puter?Sami,na pomoč..... Moje so bile tudi fuuul mehke, pa sem se pač fejst potrudila in naredila kroglice (vsako, ki ni ratala, sem kar pojedla), dala v hladilnik čez noč, drugi dan so jih vsi hvalili, kak so dobre, sočne in ko so bile dalj časa zunaj so bile spet mehke, niso pa razpadle.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 17:08:12
|
|
|
|
majakla
|
Aja, sem takrat tudi Sami kontaktirala, mi je rekla, da kaj paničarim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 17:28:59
|
|
|
|
majakla
|
~ ~ Veste kaj me zanima, je katera kje slišala kaj o Slavni Sandri? Zanima me njena reakcija, ko je izvedela kaj in kako je zunaj, kako so se iz nje norčevali, . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 17:32:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar pa ji sms pošlji, če imaš št. ti bo mogoče prej odgovorila. Ne vem . Nimam njene številke.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 18:05:17
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eno vprašanje:zakaj imam maso za rafaello tak mehko,kot puter?Sami,na pomoč..... ti tudi delaš po onem receptu, ko ga je dala Sami0804...joj ne me strašit, jaz bom delala 23-24.12...upam, da mi uspe Ja,po tistem receptu delam.Saj je ful dobro,samo mehko je tak,da se kuglic sploh ne da delat lepo. Daj za malo casa v zamrzovalnik. Sam ne prevec,da ne zmrzne,samo strdila se ti bo prej.Drugace je pa vedno najboljse,da skup zmesas in pustis v hladilniku do naslednjega dneva,vsja jaz tak delam Dete cel dan vrez vrocine Grem nazaj mal nemscino gledat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 18:05:46
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar pa ji sms pošlji, če imaš št. ti bo mogoče prej odgovorila. Ne vem . Nimam njene številke. jaz imam samo njen naslov samo to ti ne koristi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 19:12:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ~ ~ Veste kaj me zanima, je katera kje slišala kaj o Slavni Sandri? Zanima me njena reakcija, ko je izvedela kaj in kako je zunaj, kako so se iz nje norčevali, . . . ne nič
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 19:13:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete cel dan vrez vrocine
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 19:23:44
|
|
|
|
botrca
|
Aja pa dober večer
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 19:49:11
|
|
|
|
sami0804
|
Dober večer! Sem bla v Jakobu,sploh nisem vedela kaka panika vlada na rr-ju zaradi rafaello kuglic Sicer sta pa majakla in sacherca poskrbeli za koristne nasvete
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 20:07:37
|
|
|
|
botrca
|
Jan pa zdaj gleda mojstra Miho, jaz mu pa delam večerjo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 20:43:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ~ ~ Veste kaj me zanima, je katera kje slišala kaj o Slavni Sandri? Zanima me njena reakcija, ko je izvedela kaj in kako je zunaj, kako so se iz nje norčevali, . . . nič baje....ma saj je itak bila igra vse...jo po baje povsod kamor pride oblegajo s tem sirom
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 20:47:26
|
|
|
|
arabela*
|
skrtaka....otroci spijo... A je bogica...danes je dobila full kozic še zraven, pa očke ima full vnete obe...dobiva kaplice 5krat dnevno....Gre komaj drugo leto v vrtec....Malo je problem, ko ji M ne dovoli počivat, ona bi pa rada...sploh ker jo vročina zdela....ampak se napram vsemu fajn drži...je ne srbijo kozice
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 21:01:21
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya skrtaka....otroci spijo... A je bogica...danes je dobila full kozic še zraven, pa očke ima full vnete obe...dobiva kaplice 5krat dnevno....Gre komaj drugo leto v vrtec....Malo je problem, ko ji M ne dovoli počivat, ona bi pa rada...sploh ker jo vročina zdela....ampak se napram vsemu fajn drži...je ne srbijo kozice Da se hitro posusijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 21:03:36
|
|
|
|
elevitka
|
uffff kolk je že ura... me križ boli vas na hitro preberem in grem ajat... sem celi dan kuhala pa kekse pekla.... postrezite si
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 21:04:22
|
|
|
|
Sacherca
|
Pridna!!! Jamsiiii izgledajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 21:05:10
|
|
|
|
majakla
|
Čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 21:05:38
|
|
|
|
arabela*
|
elevitka....pridna na kubik...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 21:08:45
|
|
|
|
majakla
|
Elevitka:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 21:13:34
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka....pridna na kubik... ma nekdo more bit.. se je stari peno... kaj celi dan misliš kekse cmarit... ko pa se bo basal z njimi pa nabo nič narobe ne grem pod tuš, pa lase peglat pol pa ajo bajo lepo bodite
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 21:20:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya skrtaka....otroci spijo... A je bogica...danes je dobila full kozic še zraven, pa očke ima full vnete obe...dobiva kaplice 5krat dnevno....Gre komaj drugo leto v vrtec....Malo je problem, ko ji M ne dovoli počivat, ona bi pa rada...sploh ker jo vročina zdela....ampak se napram vsemu fajn drži...je ne srbijo kozice Da se hitro posusijo Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 21:22:17
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 21:22:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya skrtaka....otroci spijo... A je bogica...danes je dobila full kozic še zraven, pa očke ima full vnete obe...dobiva kaplice 5krat dnevno....Gre komaj drugo leto v vrtec....Malo je problem, ko ji M ne dovoli počivat, ona bi pa rada...sploh ker jo vročina zdela....ampak se napram vsemu fajn drži...je ne srbijo kozice Da se hitro posusijo Podpis! Še eden.
|
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?