Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

uh ze me je groza pakiranja... v "pisarniski" sobi/shrambi sm pustila vse stvari ki jih moramo dat v avto....... no comment...ne vem kam bom vse to dala.... a moj se zeli kupit specerije v SLO/IT.....
pakiranje je vedno muka!
za kitaro mu dej pa ultimat, če je ne bo vsak dan vzel v roke, jo po enem mesecu daš na ebay
In pol itak nč nisem mogla, tko da je moral moj vse rihtat, jst sem pa kavč pa posteljo grela. Proti večeru sem celo en krožnik riža pojedla (pa spet se me neki lakota loteva...), drugače mi je bilo pa skos slabo za znoret. Mam na sumu šampanjc, da je neka čudna serija al kaj...al mi pa enostavno ne paše več. Mi je bilo podobno že v petek, ko me je kar neka čudna slabost popoadla po njem...bomo videli. Upam, da bo do jutri vse ok, ker gremo za en teden v moravce, pa moram še vse spakirat, dohtarju po bolniško, neki v službo zrihtat za poročila (upam, da mi ne vzame več kot deset minut), pa še v lekarno...in potem vozit še do moravcev. Jupiiii....no, bo pa tam toliko lažje, se tolažim....
nč fouš. oja, za moravce pa že.