Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

paše al ima krčke. Hvala za naslov - jutri pošljem.
...HB je moj prišel pb 17.30 domov,da sem malo se dol vsedla....sva bili pa danes 2x zunaj-je malo čist zmatralo
....se pa vidi,da Hana atija čez dan manj vidi in da ga pogreša,ker težje zaspi in ga vedno še 1x pokliče da ji da še enega lupčka
14 dni nazaj ga je začelo zbadat v trebuhu, je šel na UZ - niso odkrili nič, dobi Ultop, dodatno je dobil angino, dobi en antiniotik, na Božič sva šla na ORL ker se je za mendeljni začel nabirat gnoj - no hvala bogu se je spicalo dobi še en anibiotik, ga v pon začne tolk bolet trebuh da so ga z rešilcem odpeljali na Petra Držaja. Dons sva mela kontrolo, naredili UZ, slikali trebuh, vzeli kri - odkrili nič; sva šla na Infekcijsko, so naju poslali nazaj. Zdr ga je sprejel na odd, napisal infuzijo in proti krčem, jutri zjutraj ima še gastroskopijo, baje slepič ni.
! Držte pesti! Mislim na vas! Pridne bodte!
pa bravo Maj
Mi tudi zdaj sestavljamo vsega in svašta iz kock, zadnjič nam je uspelo ful dobro ladjo nardit
.....za večerjo ne bo nič posebnega,ker ne bom gor vabila tašče in tasta....bom za nas 3 skuhala en šobelj pa potičko zraven
....upam,da si umislite avto,ki vam ne bo nagajal